SIKK

Ettől robban fel 2018 nyarán a női divat, kihagyni tilos!

Még a télben járunk, de lassan ideje kitalálnod, milyen legyen a nyári ruhatárad, mik legyenek az alapdarabok. Egy biztos, legyen köztük néhány csíkos holmi, ragyogni fogsz ezekben a cuccokban!
címkék:

Az idei nyáron a  csíkok a szokásosnál is nagyobb hangsúlyt kapnak a divatban, és ez a trend az eddiginél is erőteljesebben képviselteti magát. Legnagyobb előnye a hosszában futó csíkoknak, hogy karcsúsítanak. Tarts be egy-két alapszabályt, amit érdemes betartanod és igazi bombázó lehetsz a csíkos ruhádban.

1. Játék a csíkokkal

A keresztben csíkos felső és az átlós csíkozású szoknya remekül kihangsúlyozza a derekadat. A masni imádnivaló és elrejt mindent, amit nem szeretnél megmutatni.

2. A minden csíkos

A csupa csík összeállítás alapja, hogy a vékony és vastagabb csíkok váltják egymást. Így biztos, hogy azt emelik ki az alakodból, amit hangsúlyozni szeretnél.

3. Az ejtett vállú

Szélesebb vállaknál érdemes sötét színben választani ezt a fazont, az optikai hatás nem marad el.

4. A széles csíkos

Minél szélesebbek a csíkok, annál nagyobbnak mutatják a felületet alapszabályt érdemes figyelembe venni mert így ez a minta vékony, magas nőkön mutat a legjobban.

5. A csíkos nadrág

A hosszában csíkos nadrágok bő fazonban előnyösek igazán. Így eltakarják ha nincs tökéletes lábad, ráadásul érdemes megtörni a csíkokat, így sokkal magasabbnak fogsz tűnni bennük.

6. A szivárvány minden színében

A csíkok színei és az ejtett vállú, fodros fazon igazán egyedi darabot varázsol ebből a ruhából. Pici cici előnyben!

7. Szexi egyberuha, franciás stílusban

A rafinált variációk tárházát vonultatja fel ez az egyszerűnek tűnő ruha. Az ejtett váll, a gallér a zsebek a végig gombolás és maga a szabásvonal mind-mind garantálja, hogy karcsú istennőként tündökölj benne.

7. Vagány szafari stílus

A kalap és a nyers színek uralják ezt az összeállítást, de igazán pikánssá a haspóló teszi. Lenyűgöző harmónia bátraknak!

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?