SIKK

Ettől lesz szexi minden nő: vad színekkel köszönt be a tavasz

A Pantone Color Institute minden évben megválasztja a következő időszak trendszíneit. A 2017-es évben igazán vad, mégis nőies színekre számíthatunk.
címkék:
  • Szerző: Z.B.

A szakértők szerint 2017 tavaszának legfontosabb divatszínei, legyenek akár élénk, telt színek, akár kissé földesebb tónusok, a természet árnyalatait idézik, a napsütéses napok melegét, a vizet, a növények zöldjét, a virágok változatosságát. Így ragadják meg a minden tavaszban benne rejlő ígéretet, reményt és átalakulást.

Nem beszélhetünk túlzásról, eltűnnek a nagy minták, az extrém kiegészítők és inkább a lágyabb stílus kerül majd előtérbe.

A két legjellegzetesebb és legfontosabb szín a pink és a vörös. Vagy a kettő tökéletes kombinációja. A Pink cickafark elnevezésű árnyalat mindenki figyelmét magára vonja: vidám, trópusi szín, amely minden összeállítást feldob. Nagyon hivalkodó, de elegáns is, csak módjával viseljük, ne esünk túlzásba.  Az Aurora Red, a hajnal vöröse szín igazán feltűnő és nőies, bár minden eddiginél merészebb.

Idén kötelező darab a lombzöld, amely a levelek zöldjét, buja trópusi esőerdőt idéz: igazán frissítő, üde, tavaszi szín. Domináns és erőteljes, mégis bátran hordhatjuk, nem lehet túlzásba vinni. A Niagara elnevezésű árnyalat kékje a lazaságot, a pihenést, a víz tisztaságát szimbolizálja. Ezzel a színnel találkozhatunk fő daraboknál, például a nadrágnál vagy a szoknyánál, de apró kiegészítőkön is, amivel érdemes díszíteni a dögös szettünket.

A kankalinsárga az esős napokon is felderíti az embert szikrázó melegségével és jókedvével. Trendi az egyszínű ruhadarab, de akár mintás ruhákon is megjelenhet, például egy csíkos maxiruha felvonultathatja a tavasz összes divatos árnyalatát.

Az idei tavasz nem szűkölködik a vidám, életigenlő színekben és nőiesen elegáns, de mégis dögös darabokban. A legjobb, hogy szinte az összes divatszín variálható egymással, így biztosan nem hibázhatunk. Legyünk merészek, válasszunk változatos darabokat és kiegészítőket!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?