SIKK

Eszelős férfidivat a láthatáron, meneküljünk!

Meglehetősen merész ötlet alapján születhetett meg a tervezőasztalon ez a nyári holmi. Gyanítjuk, hogy polgárpukkasztó jelleggel. Minden esetre hatalmas kérdőjeleket hagy maga után.
  • Szerző: Ripost

Romper - pasiknak! Ki hallott már ilyet? Maga az ötlet is meglehetősen bizarr... De mi is az a romper? Nos, ez a helyes, könnyű holmi eredendően a női ruhatár nyári alapdarabja: olyan overál, azaz kezeslábas, mely az évszakra való tekintetettel rövid szárú, rövid ujjú, és vékony lenvászonból készül. Magán a textilen gyakran bukkan fel vidám nyomott minta, a nyári hangulatot tükröző formavilággal és színekkel.

Na már most, ezt a rompert álmodták meg az agyament tervezők férfiaknak, íme az eredmény:

Laza. Vidám. Férfias? Öööö... Cuki? Hmmm... Romper!

Hihetetlen, de valami elképesztő sikert arat ez az ízlésficamos holmi! Amint felbukkant az interneten az ötlet, azonnal lecsaptak rá a tervezők és szinte egyik napról a másikra teljes méretválasztékban dobták piacra a fiúknak szánt rompereket. Kicsit körül néztünk mi is a placcon, mutatjuk, milyen csodákra bukkantunk:

1. A stílusát mindenki maga választja meg. A romper pedig egyértelművé tesz sok mindent.

 

2. Akik tesztelték az új szerelést, egybehangzóan állítják, nyaraláshoz nincs praktikusabb viselet. Biztos igazuk van...

 

 

3. Egy forró hangulatú focimérkőzésre sem tudunk ideálisabb szettet elképzelni. Jelige: "Stadionban is kényelmesen!" 

 

4. Fülledt kánikulában kórházban is jól jöhet esetleg a laza kisnaci.

 

5. Örüljünk együtt, hogy gazdagabbak lettünk a tudással: romper most már pasiknak is...

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?