SIKK

Elmúltál 40? Ne búsulj, itt a trükk, hogy őrülten szexi legyél

Szeretnéd tudni, mi tesz csábítóvá 40 felett is, hogyan maradhatsz vonzó a férfiak szemében? Íme néhány ötlet, tuti a siker!
címkék:

Most, hogy már érett nő lettél, itt az idő, hogy az öltözködésben is igazán felvállald magad. A tükröt már jól ismered, azt is tudod, mi az, ami előnyös számodra és mi az, amit jobb, ha eltakarsz. Légy őrülten szexi, játékos, sportos, vagy éppen visszafogottan elegáns, a legfontosabb, hogy kényelmes legyen, amit magadra veszel, és az egyéniségedet is kövesse. Mindig az a kulcs, hogy milyen ruhát hová veszel fel,  így 40 év fölött is meg fognak fordulni utánad a férfiak. Mutatunk néhány ötletet, próbáld ki, meglátod, nincs miért búslakodj!

1. Egyszerű, de nagyszerű

A hétköznapokban kapj fel egy egyszerű, egyenes szabású, kényelmes rucit, nagy divat a pasztellszín, már csak a hozzá illő kiegészítők között kell választanod.

2. Légy sportos

Farmert felsővel minden korosztály hordhat, korántsincs itt az ideje, hogy lemondj róla: igazán fiatalossá tesz, ha pedig tornacipőt veszel hozzá, el sem hiszik majd a korodat.

3. Vidám kombináció

Játssz bátran a színekkel, kiegészítőkkel, találd meg a harmóniát, és válassz olyan felsőt, ami akár még kacér is.

4. Fekete-fehér klasszikus

A fekete-fehér eleganciája, főleg, ha a fazon is klasszikus, kifejezetten 40 év felett áll a legjobban. Kiemeli a nőiséged, elkápráztatja a férfiakat.

5. Kényelmes elegancia

A színes, térd alá érő ruha magassarkú cipővel, és mellé a zakó az érett hölgyek kedvenc viselete, így a munkában teljes sikert érhetsz el.

6. Romper

Ki ne hagyd, hiszen a nyaralás, és a hétvégék kedvenc viselete. Ebben igazán ellazulhatsz a hosszú hét után, le a tűsarkúval, élvezd, hogy átjár a szellő!

7. Esti sétákra

Ebben a szettben, a nyaralás alatti estéken, a Balaton partján sétálva, a fiatalabb férfiak is egészen biztosan megnéznek. Hiszen nem csak a virgonc, szexi fiatalok szépek, te is az lehetsz. Mindig is vonzó a jól ápolt külső, és a laza, sportos elegancia.

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?