SIKK

Egyperces sminktrükkök, amelyekkel éveket tüntethetsz el!

Egyetlen perc alatt is sokat fiatalodhatsz, ha a megfelelő sminktippeket alkalmazod. Megmutatjuk, hogyan frissítsd fel reggel minél rövidebb idő alatt az arcod, hogy a munkatársaid ne győzzenek csodálkozni.
  • Szerző: Ripost

Adj hozzá egy kis fényt!

Szereted, ha azzal bókolnak neked, hogy valósággal ragyogsz? Íme a titka: miután feltetted a sminket, melegíts fel egy nagyon pici hidratálókrémet a kezedben, és nyomd az arccsontodra és a homlokodra, egészséges, természetes ragyogással ajándékoz meg. De nemcsak hidratáló krémmel, hanem krémes vagy púder állagú highlighterrel is játszhatsz.

Legyen egyenletes a bőröd!

Ha a bőrödön piros foltok jelennek meg, ne rejtsd egy kiló korrektor és alapozó mögé. Alkalmazz inkább egy leheletnyi réteg bronzpúdert, amelynek természetes barnasága egyenletes arcszínt kölcsönöz.

LAPOZZ A KÖVETKEZÕ OLDALRA!


Ébreszd fel a szemed!

Miután felkented a szokásos szemfestékedet, vigyél fel egy kevés fényes fehér szemhéjpúdert a szemeid belső sarkába. A szempilláidat keretezd két réteg spirállal. A szemedet úgy festheted nagyobbra, ha a felső szemhéjon sötétebb (pl fekete), az alsón világosabb (pl. szürke) szemceruzát használsz. Ha még feltűnőbb végeredményt szeretnél, válassz feltűnő színű kontúrceruzát, például zafírkéket vagy smaragdzöldet a felső szemhéjra. Az alsó és a felső vonal találkozzon a külső szemsarokban.

Emeld ki az arccsontod!

Ne egy kilóval, csak egy egészen kevés természetes színű pirosítóval söpörj végig a hajad vonala felé, ezután pedig tegyél fel egy egészen pici rózsaszínes árnyalatot az arccsontod közepére. Ha még drámaibb hatást szeretnél elérni, tegyél három apró pöttyöt az arccsontodra a fényes fehér szemhéjporból vagy highlighterből, és dolgozd el.

Pumpáld fel az ajkad!

Vigyél fel az ajkad színénél pár árnyalattal világosabb krémes rúzst (a sötét színektől vékonyabbnak látszik az ajkad), és keretezd a természetes színeidhez közel álló kontúrceruzával. Végül az alsó és a felső ajak közepére tegyél csillogó szájfényt.

Hangsúlyozd a fogad fehérségét!

A sárgás árnyalatú rúzsok hangsúlyozzák az elszíneződéseket. Míg a kékes árnyalatúak fehérebbnek mutatják a fogaidat. Válassz inkább ilyen tónust, hogy ragyogjon a mosolyod.

És ezeket olvastad már?