SIKK

Dögös divat-trükkel leszel igazán csábító ezen a nyáron

Szuperegyszerû a módszer, és mindenkinek jól áll. Fiatalos, szexi és nagyon menő.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Nagyon divatos, nagyon szexi és nagyon egyszerű az az apró trükk, mely igazán izgalmassá teszi a nyári öltözékedet. A mottó ezúttal a "csomózás".

1. Üde és fiatalos, de mégsem csak a húszévesek kiváltsága! Lehetsz vele lazán és csábítóan elegáns:

2. A sportos öltözéket is feldobja, és ha egy blúzt vagy inget kötsz csomóra, akkor szépen és különlegesen terelheted a dekoltázsra a figyelmet.

3. Ha karcsú derekadra szeretnéd fektetni a hangsúlyt, akkor szűk felsőt csomózz össze magasan, szinte egészen mell alatt.

4. A csomó viszont nemcsak akkor számít idén divatosnak,ha valamelyik testrészedet szeretnéd a szokottnál jobban megmutatni. Díszítésként is nagyon menő! Ez a fazon például mellben szépen erősít és teltebb hatást kelt.

5. A sportos, a laza vagy éppen hétköznapin elegáns viseletek mellett igazán szexi is lehetsz, ha egy szűk szoknyához választasz szűk, csomózott felsőt. Esetleg egyből olyan ruhát vásárolsz, aminél adott ez a fazon.

6. Egy ilyen viselet azonnal minden férfi fejében beindítja azt a fantáziát, hogy éppen az ő nappalijában szürcsölöd a kávét, és magadra kaptad az ő holmiját. Ez pedig nagyon is vonzó elképzelés a fejükben.

7. Ha viszont egészen szokatlan megoldást szeretnél, akkor tedd a hátadat szabaddá. Ezt pedig akár úgy is elérheted, ha egy kedvelt topodat hátul, hosszában félbevágod, beszeged, és alul csomóval kötöd meg a derekadon.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?