SIKK

Darázsderekat varázsol a világ legegyszerűbb kiegészítője

Egyetlen apró trükk, és centikkel tûnik vékonyabbnak a derekad.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A megfelelő táplálkozás és az edzés az igazi titka annak, hogy elnyerd az áhított darázsderekat. De addig sem kell lemondanod a légies, karcsú alakról: létezik ugyanis egy kiegészítő, mely valódi csodákra képes.

1. Az övet általában meghagyjuk gondolatban a karcsú derekú nőknek. De kár ezért döntésért: némi plusz kilón is kimondottan segít, ha beveted ezt a trükköt. Az öv ugyanis valóban centiket farag le rólad optikailag, ez pedig a derék esetében mindenképpen jól jön akkor is, ha vékony vagy, és akkor is, ha még nem.

2. Az öv leginkább áldásos hatása az, hogy optikailag megtöri az alakot, méghozzá éppen ott, ahol vékonyabbnak szeretnénk tűnni: derékban. Ezért érdemes minél több színt és fazon beszerezni belőle!

3. Legjobb, ha a ruhától színben kissé eltérő árnyalatot választunk. Ezzel tudjuk elérni az igazán hatásos eredményt.

4. De az sem baj, ha színben megegyező övet választunk az öltözékhez, hiszen anyagában és fényében biztosan elüt majd a szettől, melyet viselünk. Ezzel pedig máris megvan a kívánt hatás. Íme egy tökéletes példa a karcsúsításra:

5. Idén ősszel az övek különösen reneszánszukat élik. Legyen szó akár vékony, akár vastagabb fazonról, egészen biztos, hogy telitalálat lesz a választás.6. Ha félünk attól, hogy az öv kényelmetlenséget okoz ülés közben, akkor érdemes olyan szélesebb fazont választani, melynek anyaga részben gumis.

7. De szintén jó választás egy vékony, diszkrét öv, különösen akkor, ha egyrészes ruhába bújunk.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?