SIKK

Bombázó lesz minden duci nő ezekben a bikinikben a parton!

Ha így választod ki a bikinidet, akkor minden plusz kiló csakis az előnyödre válik majd.
  • Szerző: Ripost

A tikkasztó hőségben nincs tökéletesebb helyszín, mint a strand, a vízpart. És bár sok nő kezd el feszengeni indulás előtt, rengetegen érzik úgy, hogy kendőkkel és ruhácskákkal kell takargatniuk a testüket, hidd el, erre semmi szükség. Mutatunk néhány olyan fazont, amiben nyugodtan élvezheted a kánikulát még akkor is, ha túlsúlyod van. Sőt egyenesen bombázó leszel!

1. Minták és színek

A geometriai minták, az élénk színek remekül ellensúlyozzák azt a néhány plusz kilót, melyet rejteni szeretnél.

Nem csak a minták, de a rafinált fazonok és az élénk szín is szuper barát, ha szexistennővé szeretnél válni a fürkésző tekintetek közt.

Használd bátran a fekete-fehér összeállítást, az ezáltal kínált kontrasztot. Nézd, mennyire remekül hangsúlyozzák azt, ami szükséges, és rejtik el a kritikus részeket:

2. Látványos mellrész

Ha combodról és popsidról szeretnéd máshová terelni a figyelmet, akkor több lehetőség is kínálkozik. Ilyen például a csíkos összeállítás és a dús kosarú, mellet hangsúlyozó felső.

Tökéletes választás egy olyan bikini, amelyen a melltartó csomózásban végződik. Nem lehet elterelni a figyelmet a remek dekoltázsról.

Nincs ám vége az ötleteknek! Válassz pánt nélküli, de rafinált fazont, és minden férfi utánad fordul elismerően a parton.

Mutatjuk a többi ötletet is! LAPOZZ!


3.  Tökéletes bugyi

Ha homokóra formát szeretnél elérni, akkor bátran nyúlj akár falatnyi alsórészhez, mely magasan ívelt kivágású.

Lehetsz persze szemérmesebb is, a bugyi tartalmazhat ennél több anyagot. De a magasított felvágás mégis hosszú, formás combokat fog eredményezni.

4. Minták és üdeség

Felejtsd el a feketét! A látványos és mintás holmikat egyenesen neked találták ki. Nézd csak, milyen jól mutatnak!

Bátran dönts olyan összeállítás mellett, amely virágokat, apró vagy feltűnő díszítést tartalmaz. Azt hangsúlyozza, hogy viselője egy vagány, önmagával elégedett nő, akivel kiváltság megismerkedni!

Mutatjuk a többi tippet is! LAPOZZ!


5. Magasított derék

Azt javasoljuk, bátran élvezd a hőséget, a vizet, a napozást! Ha mégis úgy érzed, van mit formálni hasadon is, akkor szuperdögös leszel a magasított derekú fazonokkal.

6. És ha igazán lenyűgöző akarsz lenni...

Napbarnított bőrödnek és szexi kisugárzásodnak senki sem tud ellenállni egy metál csillogású, ragyogó anyagú bikiniben. Viseld bátran! És legyél büszke adottságaidra!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?