SIKK

A szexi villantásoké volt a főszerep a 2016-os HELLO! gálán

Elképesztő csinos rucikban vonultak végig hírességeink a vörös szőnyegen, valósággal tündököltek a nők. Mutatjuk a legdögösebb szetteket!
  • Szerző: Ripost

1. A világhírű hegedűművész, Edvin Marton felesége mindenképpen az est különdíjasa lenne, ha történt volna szavazás a legszexibb öltözékekről. Marton Adrienn szuper-mély dekoltázzsal nyűgözte le a vendégeket. Ruhája egyetlen négyzetméternyit sem takart ki szexi hátából.

2. Kulcsár Edina királynőként tündökölt merész vonalú türkizkék ruhájában. Ez a szabás tényleg csak tökéletes alakúaknak áll jól, Edina pedig boldogan fogadta a dicséreteket!

3.  Rubint Réka áttört csipkekölteményben érkezett, a férfivendégek legnagyobb örömére! A visszafogott selyembélés ellenére igencsak sokat sejtetett a fitnesz lady tökéletes alakjából. 

4. Nagy Adri, mintha csak egy Star Wars epizódból lépett volna elő, Amidala hercegnőként bókok tucatjait söpörte be.

5.  Sarka Kata testre feszülő királykék koktélruhában mutatta meg tökéletes alakját - bár a zárt szabás miatt szexi villantásról esetében szó sem volt. A hosszú ujjú és nyakrésznél is zárt rucival mintha csak azt üzenné a válófélben lévő kétgyerekes anyuka:  egyelőre nem kíváncsi a férfiak bókjaira.

6. Bombaformában a társasági élet krémjét alkotó hölgyek, akik ezen az estén a tunikára szavaztak: Ungár Anikó brutálisan szexi, mellette jobbra Pataky Ági, egykori Fabulon modell.

7. Madár Vera gyönyörű darázsderekú koktélruhában mutatta meg bombasztikus új alakját. Szuper hatékony fogyókúrán lehet túl, döbbenetes a változás! 

8. Csézy fantasztikus tüll-szettben libbent be a partira, méghozzá őssejtkutatással foglalkozó férje, Szabó László társaságában. Az egyébként elegáns női ruhák tervezésével is foglalkozó énekesnőnek bizonyára nem volt nehéz megtalálnia az alkalomhoz leginkább illő öltözéket.

9. Kustánczy Lia biztosan nem maradt észrevétlen ebben a vadítóan napsárga overallban. Észvesztő melleit ezúttal - talán a rendezvény eleganciája miatt - felsőrésze szemérmesen takarta,  de a modell szexi szemüvege bőven ellensúlyozta a mély dekoltázs fájó hiányát.

10. A két bombázó: Nyári Alíz és Nyári Edit testre feszülő koktélruhában szédítette a férfiakat.

11. Andor Éva a HELLO! piros színét öltötte magára, így decens ruhája igazán illett a bejáratnál elhelyezett fotófal hangulatához.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készíts szaloncukrot házilag!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?