SIKK

A francia nők 12 titka: Így lehetsz szexin karcsú a fürdőruhádban

Nemsokára itt a nyár, és a fürdőruha-szezon. De vajon mit tehetsz, ha minden igyekezeted ellenére fent maradt pár kiló rajtad? Semmi vész, így is nézhetsz ki remekül a parton, csak vesd be a francia nők trükkjeit.
  • Szerző: Ripost

1. Barnulj le!

Ne aszald a bőröd a tűző napon és a szoláriumban, az önbarnítók biztonságosabb alternatívát jelentenek. Használj rendszeresen testápolót, hogy ne száradjon ki a bőröd, és barnítsd le egyenletesen az önbarnító szerekkel. Így vékonyabbnak és hosszabbnak tűnik majd a lábad.

2. Válassz ügyesen!

A V-kivágású fürdőruhák kicsit megemelik a mellet. A pántos felsőrészek is jól mutatnak, akár nagyobb, akár kisebb a cicid. Ha pedig egyberészes fürdőruhát veszel, vékonyabbnak látszol benne, és a hasadat is elrejted.

3. Ragyogj!

Észrevetted már, hogy a fürdőruhamodelleknek mindig ragyog a bőrük? Nem véletlenül – kend be magad olyan naptejjel, amelyben csillogó részecskék is vannak, és máris gyönyörű leszel. Egy dologra vigyázz, a csillogó részecskék vonzzák a napfényt, vagyis ne takarékoskodj a fényvédő faktorral, használj mindig magas faktorszámú krémet.

4. Kösd copfba a hajad!

A magasra kötött copf az egész testedet magasabbnak és vékonyabbnak láttatja, konty helyett inkább válaszd ezt a frizurát a partra.

5. Keresd az apró mintákat!

A nagymintás ruhák téged is nagyobbnak mutatnak – és ez a fürdőruhára is igaz. Ha vékonyabbnak akarsz látszani, jobb, ha az apró mintákat választod.

6. Flip-flop helyett húzz szandált!

Flip-flop papucs helyett vegyél inkább platformszandált a strandra, ettől ugyanis magasabbnak látszol.

7. Öltözz sötét színekbe!

Örök igazság, hogy a sötét szín slankít, és ez a fürdőruha esetében is igaz.

8. Sportolj, mielőtt a strandra mennél!

Közvetlenül edzés után az izmaink definiáltabbnak, az egész testünk pedig sportosabbnak tűnik. Mielőtt tehát kimennél a strandra, tornázz legalább egy kicsit. Ráadásul a rendszeres sport önbizalmat ad, az pedig megint csak szexis.

9. Ne egyél annyi sót!

A túlzásba vitt sófogyasztás segíti a vízvisszatartást, és a puffadást, ami nem tesz jót az alakodnak. A strandszezon előtt legalább egy héttel igyekezz csökkenteni a sófogyasztást, hogy a derekad vékonyabb legyen.

10. Vegyél egy menő strandruhát!

A libbenős strandruhák ápolnak, eltakarnak, és rendkívül elegánsak – különösen valamelyik sötét színben.

11. Használd ki a vizuális trükköket

A fürdőruhádon a legvilágosabb és legfeltűnőbb szín a melled környékén legyen, hogy oda vonzza a tekintetet. Ha kicsi a melled, a mell környékén ráncolt vagy fodros modelleket válaszd.

12. Legyen királynői a tartásod!

Húzd ki magad, ettől máris vékonyabbnak és magasabbnak – no, és persze magabiztosabbnak is - fogsz látszani.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?