SIKK

7 szuper hajszín, ami tavasszal mindent elsöpör

Tavaszi megújulás a frizuradivatban. Ha nem jön be a természetes, válassz valami dögös, festett árnyalatot. Lényeg, hogy változtass a külsődön, hogy belül is megváltozhass! Mutatjuk a tavasz különlegességeit.

Nagy divat a természetes hajszín, de mint minden évben, idén is megvan a meghatározó trend. Frissen festett színek pompájában köszöntheted a tavaszt, a tüzes árnyalatoktól a visszafogott barnán keresztül, a szexi szőkéig. Itt az idő a változtatásra! Töltsd a tavaszt a nőiesség jegyében!

1. Árnyékolt haj

A sötét és a világosabb barna összeolvasztása az egyik fantasztikus szín idén. Évek óta divat, most sem maradhat el, főleg nyáron ad természetes jelleget a frizurádnak.

2. Rózsakvarc

 

Már 2016-ban betört ez a szín a divat világába, de a mai napig az egyik legkedveltebb trend. Bátran vágj bele a festésbe, fantasztikus fiatalos, és csajos lehetsz vele.

3. Szőke haj, barna szemöldök

Természetes szőke hajhoz válassz sötétebb barna szemöldököt. Trendi párosítás, biztos lehetsz benne, hogy a pasik is kedvelik ezt a kombót!

4. Rézvörös

Ha soha nem voltál még vörös, és most a tavasszal nagy dobásra készülsz, a legvadabb, ha a rézvöröst választod.

5. Mély szilva

Trendi, csábító, és fiatalít! Akkor áll jól igazán, ha kék vagy zöld a szemed. Ha eldöntötted, hogy ezt a színt válaszod, akkor hajrá! Eljött az idő!

6. Szőke hajvégek sötét hajtővel

Elvetemült párosításnak tűnik a sötét hajtő szőke tincsekkel, de... Cseles megoldás, mert néha tényleg nem lehet tudni, hogy természetes, avagy festett. Az viszont biztos, hogy eszméletlen nagy divat ez a frizura!

7. Kávébarna

Izgalmas mediterrán szín, pezsgő életet hozhat. Ellenállhatatlan leszel a férfiak számára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?