SIKK

7 szempillatrükk, ami megmenti a reggeled

A szempillaspirál minden reggel kötelező. Ez változtat ugyanis álmos cicából csodás tekintetû bombanővé. Néhány titkos trükköt mutatunk és biztos lesz a siker!
  • Szerző: Ripost

Hosszabbítsd meg a pilláidat!

Először a felső szempillák felső oldalán futtasd végig a spirált, és csak ezután térj át a pillák alsó szélére, ahogy egyébként szoktad.

Kerüld el a maszatolást!

Miután kifestetted a szempilládat, tedd az ujjadat a szemhéjad és a szemöldököd közötti területre, majd párszor nyisd és csukd be a szemed. A maszat így a kezedre kerül. A szem alatti festékfoltokat egy hidratáló krémmel bekent fültisztító pálcikával szedheted le.

Fesd tökéletesre az alsó szempilládat!

Tegyél a szempillák tövéhez egy műanyag kanalat, így nem kened rá a bőrödre a festéket.

Tüntesd el a csomókat!

Márts be egy régi spirált szemfestéklemosóba, és húzd végig a pilláidon. Így azonnal lejön a felesleges festék, és eltűnnek a csomók.

Előzd meg a kiszáradást!

A spirált ne húzogasd ki-be a flakonból minden egyes felvitel előtt. Egyszerűen emeld ki belőle, és kend fel a festéket a szempilláidra. A pumpálással bekerülő légbuborékok ugyanis kiszáríthatják a szempillaspirált.

Ne csomósodjon össze!

Ha már csak kevés festék van a spirálodban, és attól tartasz, hogy összecsomósodik, állítsd bele a lezárt tubust egy csésze forró vízbe pár percre, ez feloldja a csomókat.

És ha kifogyott?

Szempillafesték helyett egyszer-egyszer bevetheted a vazelint is: a pilláid csillogóak és vastagak lesznek tőle.

És ezeket olvastad már?