SIKK

6 lélegzetelállító körömforma, amit egyszer az életben ki kell próbálnod

Megelégszel a sima körömmel, és egy átlátszó lakkal? Eddig! Íme, a nagy körömenciklopédia, hogy megtaláld a kedvenced és a stílusodhoz leginkább illő formát!
címkék:

Ha nem foglakoztat a manikűr világa, talán nem is tudod, mennyi különböző forma létezik.  Pedig őrülten sok körömforma közül választhatsz. Minden alkalomra mást. Íme, a legszebbek, amiket mindenképpen ki kell próbálnod egyszer.

1. Kerek

A legjobb és legegyszerűbb megoldás azok számára, akik rövid, de mégis elegáns körömre vágynak. A formája miatt nem akad be sehova, természetes hatású és nem zavarja a viselőjét semmilyen hétköznapi tevékenységben.

2. Kocka

Nagyon gyakori és népszerű stílus. A legalkalmasabb a francia manikűr alkalmazására is, ami ezen a formán mutat a legjobban.

3. Hegyes

Különösen előnyös annak, akinek kicsit rövidebb ujjai vannak, mert ezzel optikailag kecsesebbé válhat a kéz. Azonban annyira nem praktikus, mert elsőre kicsit kényelmetlen és szokatlan lehet. Ha ilyet szeretnél, meg kell tanulnod másképp csinálni a dolgokat. De, egyszer élsz, nem?

4. Mandula

A mandula forma hasonlít a kerek típushoz, és szinte ugyanazok a jellemzői is. Elegáns és könnyű viselni. Egyetlen színnel is tökéletesen mutat.

5. Ovális

Egyszerű és nagyon praktikus. Minden alkalomhoz illik, és variálhatod kedved szerint.

6. Balerina

Nagyon szexi és idén tavasszal ez a forma lesz a legmenőbb. Merilyn Monroe körömnek is nevezik, mert olyan vadító. Tulajdonképpen hegyes köröm, aminek a végét egyenesre reszelik, és ezáltal úgy néz ki, mint egy balettcipő.

Ripost előfizetés banner

címkék:
És ezeket olvastad már?