Létrehozva: 2023.03.23.
Módosítva: 2023.03.23.

5 kötelező darab egy igazi streetwear-rajongó ruhatárában (x)

Laza városi hangulat, a retró stílus tisztelete és a jól ismert brandek szeretete. Ismerősen hangzik? Szereted a streetweart és leginkább a márkás termékeket választod?

Azon töprengsz, hogy milyen daraboknak kellene a szekrényedben lenniük? Akkor nézd meg a top 5 listánkat, azaz az 5 legfontosabb ruhadarabot a streetwear szerelmesének, és válaszd ki a must have-ed.

sizeer.hu/ 

Jogger nadrág

A chinó nadrág még akkor is elegánsan mutat, ha masszív dad shoes cipővel kombinálják. A farmer viszont lazábbá teszi a szettet. Épp ezért a streetwear-rajongók ruhatárából nem hiányozhat egy jogger nadrág. Nemcsak felülmúlhatatlanul kényelmes, hanem az utcai vibe-ot is biztosítja. Viselheted edzésre vagy a munka utáni kikapcsolódáshoz. A női és a férfi melegítő nadrág nemcsak a városban, hanem a fesztivál look kiegészítéseként vagy akár a baráti programokon is jól beválik. Kombináld kedvenc kapucnis pulóvereddel, női crop toppal vagy pamut pólóval. Az ilyen szettet kiegészítheted edzőcipővel vagy sneakerrel, és teljessé teheted olyan kiegészítőkkel, amilyen a sildes sapka, az övtáska vagy a shoulder bag.

sizeer.hu/ 

Kapucnis pulóver 

Az Adidas, a Nike, a Puma, a Fila, az Alpha Industries vagy a New Balance melegítő joggerjei mellett egy praktikus kapucnis pulóver sem hiányozhat a városi stílus rajongóinak ruhatárából. Egy kapucnis pulóver minden helyzettel jól elboldogul. Viselheted farmernadrággal, jogger nadrággal, legginggel és biciklis rövidnadrággal is. Válogathatsz a belebújós és cipzáras, illetve a klasszikus, az oversize és a crop fazonú pulóverek közül. Van már egységes darabod és keresel egy sokszínű vagy érdekes printtel díszített modellt? Vagy pont fordítva: szükséged van egyszínű, fekete kapucnis pulóverre vagy melegítő szürke pulóverre? Nézd meg az elöl minimalista logóval ellátott modelleket vagy azokat, amik legfőbb része a brandlogo!

Sneakerek

Egyszerű fehér bőr tornacipő, menő és masszív dad shoes vagy valami e kettő között? Egyetlen sneakerfreak ruhatárából nem hiányozhat néhány sneaker, akár a légáteresztő hálóból készültről, akár a bőr felsőrészű modellről van szó. Hagyod, hogy elcsábítson egy rövid szárú lépő, vagy inkább a boka fölé érő sneaker mellett döntesz? Bírod az olyan örökzöldeket, amilyen az Adidas Stan Smith, a Nike Air Max 90 vagy Reebok Classic Leather modell, vagy jobban bejönnek az új kollekciók modelljei, mint például a Nike Dink, a Puma Mayze női téli sneaker, a Vans UA Old Skool platformos modell vagy a Converse Run Star Motion magas szárú és recés futófelületű lépő? Válaszd azt, amit a legjobban szeretsz!

Bucket hat vs. beanie

A szetted már majdnem kész, de még mindig hiányzik valami? Azon gondolkozol, hogy mivel egészítsd ki az outfited? Egy fejfedővel! Nyáron nélkülözhetetlen az Adidas, a Nike vagy valamilyen más brand sildes sapkája. Esetleg magával ragadott a bucket hat? Ezek a sapkák nemcsak védik a szemed az erős napsugaraktól, hanem az outfitet is teljessé  teszik. Az őszi-téli szezonban pedig válaszd a pamutból vagy gyapjúból készült beanie sapkát, pomponos sapkát vagy a kedvenc logóddal díszített docker sapkát. Milyen színt választasz? Feketét, sötétkéket, szürkét, vagy sárgát?

sizeer.hu/ 

Övtáska, hátizsák vagy shoulder bag

Hogy a lookod kész legyen, gondoskodj kiegészítőkről is, például táskáról, hátizsákról, női övtáskáról vagy shoulder bagről. Attól függően válaszd ki a táska méretét, hogy mit kell magaddal vinned. Egy övtáska tökéletesen beválik a tavaszi-nyári szettekben, amikor be kell pakolnod a legszükségesebb dolgokat. Pizsipartira mész a barátnőidhez, vásárolsz, vagy simán egy vizes palackot, egy könyvet vagy egy pulóvert szeretnél magaddal vinni az estére? Akkor csapj le a Vans, az Ellesse vagy valamelyik más brand logójával fémjelzett városi hátizsákra!

Minden fent említett termék és még sok más is, ami a streetwear-rajongók számára nélkülözhetetlen kiegészítő, megtalálható a Sizeer üzleteiben és a webshopban. Csekkold és válaszd ki a must have-ed!

(X)

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Budapesti luxusüzletrablás: újabb megdöbbentő fejlemények derültek ki - videó

metropol.hu

Visszahívják az emberek kedvenc jégkrémét: nagy probléma van vele

mandiner.hu

A spanyolok szerint Magyarország már nem tartozik Európához

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

origo.hu

Újabb hírek érkeztek Nagy Grófo sírjának feltöréséről

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 13 tepsis recepttel segítjük az ötletelést szombat-vasárnapra

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Felfoghatatlan gyász: Meghalt a Harry Potter és a Star Wars sztárjának felesége, hatalmas a fájdalom

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SIKK

Ezért ne dobd ki megunt kacatjaidat! Rengeteg pénzt kereshetsz

SIKK

Ezek a rúzstrendek hódítanak idén. Te melyiket próbálnád ki?

SIKK

Az ADAM X Atelier luxus branddel startol az idei, 28. Budapest Fashion Week!

SIKK

Stílusos húsvéti szettek kicsiknek-nagyoknak

SIKK

Itt a szerelmesek tesztje! Ilyen egy igazi húsvéti randi

SIKK

Biztos, hogy ma akarsz sütni és mosni? Ezek a legdurvább húsvéti babonák

SIKK

Boruljon zöldbe a ruhatárad is! Ezek a legmenőbb zöld szettek idén tavasszal

SIKK

Titokban megváltozott az Instagram, panaszkodnak a felhasználók