SIKK

2017 legújabb frizuraőrülete: a tigrishaj! Neked hogy tetszik?

Az idei téli szezon legújabb nagy robbanása hivatalosan is a tigrisárnyalat lesz. Tökéletes természetes hatás, mégis különleges és szexi.
címkék:
  • Szerző: Z.B.

Készen állsz, hogy kipróbálj valami újat idén télen? Nem kell tovább keresned, mert ez az árnyalatot biztosan imádni fogod. Semmi köze a tigrishez, az elnevezés ihletője a tigrisszem ásvány, ami többnyire sárgásbarna, vagy aranybarna. Így az új frizuratrend lényege, hogy a meleg barna színt kombináljuk az aranyló karamellel.

Spirituális megvilágításban a tigrisszem ásvány élénkséget és meleget áraszt, segít befelé tekinteni és felismerni belső korlátainkat. A tigrisszem nyitottságra és kreativitásra ösztönzi szellemünket. Az ilyen frizura természetességet sugároz.

1. Ellentétben az ombréval, itt nem lehet bármilyen színt használni. Az alap mindenképpen meleg barna, amit sárgás karamell színnel kell kombinálni.

2. Nemcsak a tincsek alja kap más árnyalatot, hanem a tövéhez közel is megjelenik a karamell.

3. Pozitívum, hogy nem igényel sok törődést, nem kell havonta tőfestésre járnod. Hónapokig ugyanolyan szép lesz, mint amikor kijöttél a fodrásztól.

4. A varázslatos karamell tincsek akkor lesznek leginkább hangsúlyosak, ha lágy loknikban hordod a hajad.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?