SIKK

2017-ben így lesz igazán szexi a szoknya

Kevés nőiesebb ruhadarab létezik a szoknyánál. Bár idén továbbra is hódítani fognak a földig érő maxiszoknyák, újra előtérbe kerülnek a rövid, vagy térdig érő darabok is, amik kecsesen kihangsúlyozzák a lábakat, és legfőképpen a karcsú derekat.
  • Szerző: Z.B.

Megjelenik a rakott szoknya, de kicsit másképpen, mint ahogy eddig megszokhattuk. Elfelejthetjük a sűrű, szinte csíkos hatást keltő berakást, inkább a nagyobb loknik, vagy hullámok lesznek jellemzőek, de találkozhatunk a kirakatokban meseszép harangszoknyákkal is. Így csempészhetünk érzéki romantikát a hétköznapokba.

Színekben inkább a pasztell árnyalatok, vagy a klasszikus fehér kombinációk kerülnek előtérbe. Egy mélyen dekoltált, hosszú ujjú ruha, nude és fehér párosításban tökéletes választás a hétköznapokra, de randizni, vagy egy nyári bulihoz is. A varrásnak köszönhetően karcsúsítja a derekat, kisebbíti a vállakat és hangsúlyozza a lábakat. A szoknya hossza még pont ideális, hogy elegánsak és sikkesek legyünk a munkahelyen. Mivel a fehér mindent megmutat, teltebb nőknek ajánlott sötét színt választani alapnak, a díszítő- és derékvarrás lehet pasztell, vagy élénk szín, hogy igazi homokóra alakot varázsoljon.

Hasonló stílus, de kicsit merészebb a loknis miniszoknya, amit már nem ajánlanánk a munkahelyre, extrém rövidsége miatt. Viszont egy fülledt nyár esti partihoz tökéletes választás.  A nagy hullámok miatt fontos, hogy megtaláljuk az alakunkhoz illő színt, mert nagyíthatja a csípőt és a feneket. A legjobb, ha soha nem hordjuk lapos talpú cipővel, inkább magassarkút válasszunk hozzá, ami nyújtja és feszessé teszi a vádlit és a combokat.

A 2017-es év nagy dobása a sűrűmintás szoknyák és ruhák további ámokfutása lesz. Szinte mindenfélével találkozhatunk majd, a flamingótól egészen az azték mintáig. A rakott szoknya alatt megjelenik a vastag többréteges alsószoknya, ami még jobban elősegíti a tökéletesen karcsú derék látszatát.

A vastag derekú szoknyát viselhetjük egyszerű fekete atlétával, vagy felsővel is. Ezeknél a szetteknél a legjobb, ha tényleg elfelejtjük a lapos cipőket, mert azok csak összenyomják az alakunkat, a buggyos szoknyáknak köszönhetően.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?