SIKK

1 perc alatt tökéletes tusvonal: 2017 legnagyobb sminkrtükkje!

A tusvonal - ha jól csinálod - azonnal megnyitja és felfrissíti a tekintetedet. Ráadásul olyan dögös, hogy alig kell mellé más a szemedre. Megmutatjuk, hogyan csináld meg tökéletesen, egyetlen perc alatt.
  • Szerző: Ripost

Vesd be a ragasztószalagot!

Fogj egy darab celluxot, és tapogasd meg az ujjaiddal,hogy ne ragadjon olyan erősen. Ezután nyomd rá átlósan a szemed külső sarkától a szemöldököd széléig terjedő területre.

Rajzolj cicaszemet

Ha jól csinálod, a folyékony szemhéjtus egész napra kitartó, szép, éles vonalat alkot a szemeden. Kezdd a szempilláid tövében, a szemhéj kb. egyharmadánál, és húzd a szemed sarkától kb. 1 centivel kijjebb a vonalat. Kövesd a ragasztószalag szélét. Hagyd száradni fél percig, majd húzd le a szalagot.

Töltsd ki a többit

Folytasd a vonalat onnan, ahonnan az előbb elkezdted. A küldő egyharmad után húzd tovább a szempillák tövében a vonalat a belső szemzugig, végül pedig töltsd ki az esetleges hézagokat.

Hangold össze az egészet

A sötétre festett, fényes szempillák tovább erősítik ezt a nyitó hatást. Vigyél fel egy-két rétegnyi fekete szempillaspirált. Ezután már csak egy kevés rózsás arcpírra, és valamilyen semleges színű, áttetsző rúzsra vagy szájfényre van szükséged, hogy tökéletes legyen a végeredmény.

Forrás: Good Housekeeping

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?