SHOWBIZ

Szerző Ripost

1 hónapja

Nem semmi, mire vállalkozott Gyenesei Leila, így élte meg

Az egykori öttusázó extrém pillanatokat élt át kedvesével.

Október 17-én startol a TV2 vadonatúj párvetélkedője, a Párharc, amiben 8 szerelmespár vesz részt hajmeresztőnél hajmeresztőbb kalandokban, miközben összezárva élnek egy villában. Hétfő délelőtt, a nagyszabású sajtótájékoztatón derült ki, hogy az Arena4 sporttelevízió két műsorvezetője, Gyenesei Leila és kedvese, Monoki Lehel is ott volt a versenyzők között.

Fotó: Bánkúti Sándor / Ripost

Bár a párosnak valóban extrém szituációkban kellett teljesítenie, Leila a Ripost-nak elárulta, bármikor újra belevágna a versenybe, már csak azért is, mert volt élsportolóként hozzá van szokva az adrenalinhoz.

"Ami a játékot illeti, én azt minden hétköznap tudnám csinálni, és ezt teljesen komolyan mondom. Az élsport alatt olyan szinten hozzászoktam ahhoz, hogy egy felfokozott állapotban vagyok, és rengeteg adrenalin van az életemben, hogy bármikor újra belevágnék" - mesélte lelkesen Leila, aki azt is elárulta, nem volt mindenkivel felhőtlen a viszonya a villában.

"Nem kell álszentnek lenni, valakivel jobban kijöttünk, valakivel kevésbé, de ez teljesen természetes, az élet is ilyen. Az volt a megélésem, hogy minden úgy történt a villában, mint egy család életében, csak sokkal gyorsabb tempóban. Egyébként nagyon érdekes élmény volt visszanézni a felvételt, hiszen nemcsak azt láttam, hogy mi hogy teljesítettünk, hanem a többieket is. Izgultam értük" - árulta el az egykori világbajnok öttusázó.

Kedvese, Monoki Lehel azt is elmesélte, megváltoztatta-e a kapcsolatukat a nem mindennapi kaland.

Fotó: Bánkúti Sándor / Ripost

"A mi kapcsolatunk nagyon stabil alapokon nyugszik, ezért a három hét alatt egyszer sem ingott meg. Jó páros voltunk, és ugyanúgy távoztunk, mint ahogy beköltöztünk a Párharc villájába" - mondta Lehel.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!