Létrehozva: 2022.08.15.

Pókemberként bulizott Justin Bieber a Turai Kastélyban

Mintegy százfős stábbal érkezett Budapestre a kanadai világsztár, hogy fergeteges koncertet adjon a Sziget Fesztiválon. Justin Bieber csütörtökön érkezett fővárosunkba csapatával együtt, és persze vele jött imádott felesége és közös kutyájuk is.

Szerző Ripost

Mintegy százfős stábbal érkezett Budapestre a kanadai világsztár, hogy fergeteges koncertet adjon a Sziget Fesztiválon. Justin Bieber csütörtökön érkezett fővárosunkba csapatával együtt, és persze vele jött imádott felesége és közös kutyájuk is. A tényleg fantasztikusra sikeredett szigetes buli után ahogy kicsekkoltak, várta az énekest és embereit egy bérelt limuzinkonvoj, és azonnal Turára hajtottak. A Grammy-díjas előadó ugyanis egy privát bulit rendezett csapatának, hogy megköszönje nekik munkájukat. 

Fotó: Instagram

A fákon is lógtak az énekes  koncertjén 

Dua Lipa és a kanadai énekes voltak az idei Sziget Fesztivál legdrágább előadói, őket övezte a legnagyobb érdeklődés. A 13 éves kora óta reflektorfényben élő kanadai világsztár pénteki fellépésén is full telt ház volt, szó szerint a fán is lógtak. A nemzetközi sajtóból lehet tudni, hogy a tinibálvány közel 400 millió forintba került, de nemcsak a buli díja volt sok, hanem a kívánságlistája is hosszú. Korábban sokan írtak róla, hogy a sikereivel fiatalon milliárdossá vált sztár menedzsmentje meghatározott márkájú innivalókat, ásványvizet, üdítőt, rágcsálnivalót kért a napi ötszöri, séf által elkészített ételig nemcsak magának, hanem stábja összes tagjának. A szervezők szerint 70 fővel érkezett a világsztár, de a budapesti fellépés előtt Helsinkiben mintegy százfős volt a Justin-csapat, ide is biztosan együtt érkeztek. Az énekes ugyanis családjaként szereti stábja tagjait, akik között saját orvosa és saját biztonsági szolgálata is van. Az sem titok, hogy a sztár nem lép anélkül a közönség elé, hogy embereivel és feleségével egymás kezét fogva ne imádkoznának. 

 

Marvel és  szuperhős barátai a kastélyban 

A 28 éves Justin Bieber Justice World Tour című koncertsorozata az énekes betegsége miatt júniusban megszakadt, több fellépését is le kellett mondani. Úgynevezett Rumsay Hunt-szindrómát diagnosztizáltak nála, lebénult a fél arca. Hatalmas volt a pánik, de végül a rajongók és a koncertszervezők legnagyobb örömére két hónap szigorú pihenés és speciális terápia után július 31-én folytatta Európában a sorozatot. A világsztár és ezzel együtt hatalmas stábja is feszített tempót diktált idén, mint kiderült: szigetes bulijuk volt a szezonzáró. A helyszínről előre bérelt limuzinkonvojjal az egész csapat együtt utazott Bieberrel a Turai Kastélyba. Az énekes meglepetés csapatösszetartó partit szervezett embereinek, akik nélkül szerinte ő sehol sem lenne. A világsztár által megosztott fotókon kiderült, hogy az előadó Pókembernek öltözve szórakoztatja barátait, akik közül többen énekeltek is. A dekoráción is jól látszik a Marvel-tematika, amit bizonyára korábban leegyeztettek a szállodával. Természetesen kerestük a BOTANIQ Turai Kastélyt is, de titoktartásra hivatkozva nem nyilatkoztak. 

 

Felesége  hozzánk is  elkísérte 

Bieber magánélete 14 éves korától igazán hektikusan alakult. A szintén tinisztár Selena Gomezzel majd egy évtizeden keresztül se veled, se nélküled szerelemben éltek, és állítólag a magyar szupermodell Palvin Barbival is jártak. Mindenesetre Hailey Baldwint 2018 júliusában jegyezte el, két hónappal később össze is házasodtak, és azóta is boldog, kiegyensúlyozott a kapcsolatuk. A szintén világhírű modell szinte mindenhová, így Budapestre is elkíséri szerelmét közös kutyusukkal, Oscarral együtt. 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

hirtv.hu

Megtalálta az ukrán szálat az orosz Nyomozó Bizottság a krasznogorszki terrortámadással kapcsolatban

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

mindmegette.hu

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

ripost.hu

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Válása miatt kapott hideget-meleget Szabó Ádám felesége

SHOWBIZ

Íme a magyar Elvis Presley: „Nem vagyok imitátor, én énekes vagyok”

SHOWBIZ

Ez ám a megtiszteltetés: Bangó Margit közös dalra hívta Curtist

SHOWBIZ

Nagy bejelentést tett Ördög Nóra – aztán jött a hideg zuhany

SHOWBIZ

Exei ajándékával költözött a férjéhez a TV2 sztárja

SHOWBIZ

Elárulta a Next Top Model Hungary zsűritagja, kiből lesz sikeres modell