1 éve

Itt a nyár slágere! Új köntöst kapott ’90-es évek ikonikus dala

A Kimnowak örök slágerét dolgozták fel a hazai zenei szcéna nagyágyúi. A ’90-es évek ikonikus dalát Tarján Zsófi, a Swing à la Django, Lotfi Begi és Curtis közösen gondolta újra.

A Kimnowak örök slágerét dolgozta fel Tarján Zsófi, a Swing à la Django, Lotfi Begi és Curtis, a végeredmény pedig az év legizgalmasabb kollaborációja lett!

A 2021-es Gyémánt hangzásában különleges harmóniát alkotnak az autentikus magyar elemek és a dance-pop stílusjegyek, a dallam pedig természetesen a felejthetetlen eredeti szerzemény, benne újító rapbetéttel.

Curtis hangja is felcsendül az újragondolt slágerben (Fotó: YouTube)

A nem mindennapi ötletért az innovatív, Magyarországon és külföldön is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Swing à la Django zenekar felel, amely fúziós világával sorra hódítja meg a hallgatókat.

„Két éve egy fellépésre készítettünk az együttessel egy népzenei verziót a Gyémántból – ekkor jött a nagyobb projekt ötlete is, hogy csempésszünk bele egy kis elektronikát, rapet, és egy gyönyörű énekhangot” – mesélte Lombos Pál, a Swing à la Django alapítója.

A pezsgő elektro hangzást az ország top producerének, Lotfi Beginek köszönhetjük, a két zenei világ találkozása pedig egészen különleges.

A hangokban is megbonthatatlan egységet alkot ez az izgalmas kettősség: a vokálért a csodálatos Tarján Zsófi, a Honeybeast zenekar énekesnője felel, míg a felvételnek extra löketet adó rapbetétet a kedélyeket mindig sikeresen borzoló Curtis jegyzi.

A nemrég Los Angeles Film Award díjat nyert Jimy J. Hollywood rendezésében fantasztikus látványvilágú klip is forgott a közöshöz. A jeleneteket a gödöllői Királyi Kastélyban vették fel, a dualitás pedig itt is megvalósul a barokk építészeti elemek és a formabontó ruhák izgalmas párosításának köszönhetően. A helyszínhez Lotfi Begit személyes szálak is kötik, hiszen a lemezlovas Gödöllőn nőtt fel, és ez az egyik kedvenc helye a városban. Aki pedig személyesen is ellátogatna Magyarország egyik legnagyobb barokk kastélyába, az most a „Gyémánt” jelszóval 25% kedvezményt kap a belépő árából augusztus végéig.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!