Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2018.07.21.

Visszakerül a Jobbik vezetésébe a holokauszt-gyalázó politikus. Fotó

A döntés megszületett, a hétvégén már a részleteket is megbeszélték. Visszakerül a Jobbik élvonalába a Duna-parti áldozatok emlékmûvét meggyalázó, horogkeresztes leveleket küldözgetõ Kulcsár Gergely, a párt korábbi fontos politikusa. Friss, leleplezõ fotó.

Az új elnök, a korábbi szkinhed-vezér, Sneider Tamás megbocsájtja Kulcsár összes korábbi botrányát, mert nagy szükség van rá. A szétesőfélben lévő, véget nem érő kilépési hullámmal küszködő párt mindenkire számít, aki egy percre sem lett hűtlen Vona Gábor "néppárti"politikájához. Az erről szóló egyeztetéseket bizonyíthatóan máris megkezdték. A Jobbik szóvivője Mirkóczki Ádám néhány napja ez ügyben Debrecenbe utazott.

Megbocsájtják Kulcsár Gergelynek még azt is, hogy beleköpött(!) a zsidó áldozatok Duna-parti emlékművébe, s hogy kedvenc szórakozása, horogkeresztekből összerakott üdvözlő leveleket küldeni parlamenti képviselőtársainak.

Megpróbálják kiradírozni Kulcsár jobbikos „káderlapjáról” azt a botrányt is, ami miatt éveken át fegyelmi eljárások  zajlottak ellene a párton belül is, mégpedig Jobbik-párttagok feljelentése alapján.

Az ötgyermekes, látszólag példás családi életét élő Kulcsár ugyanis bizonyítottan szoros kapcsolatot ápolt egy kiskorú diáklánnyal. Az ifjú hölgyet gyakran látták egy a Magyar Országgyűlés által, közpénzen bérelt Falk Miksa utcai luxuslakásban. Gyakran éjszakázott itt képviselőtársa, régi jó barátja Mirkóczki Ádám is, aki a Jobbik vezetőségének a mai napig illusztris tagja. Eredeti szakmája amúgy ifjúságvédelmi ügyintéző.

Bírósági tanúvallomások rögzítik, hogy csaknem egy tucat(!) alkalommal látták a kiskorú diáklányt reggelente kijönni Kulcsár Gergely a példás családapa hálószobájából, mikor is hálóingként kizárólag a képviselő úr pólóját viselte.

Jegyzőkönyvekben rögzített vallomások szerint a honatya széles körben gyakran dicsekedett azzal, hogy „milyen jó kis rugalmas teste van” a diáklánynak.

Most a hétvégén a korábbi szobatárs, a Falk Miksa utcai, közpénzen bérelt luxuslakás másik lakója Mirkóczki Ádám érkezett Debrecenbe, hogy a Holokauszt-gyalázó Kulcsár politikai visszatérését előkészítse.

Régi jó kapcsolatukra tekintettel rábízták Kulcsár visszaemelését a politikai élvonalába.

A %RIPOST% információ szerint átbeszélték, hogy milyen új politikai feladatok várják a Jobbikban, milyen területeken vehet majd részt a megtépázott tekintélyű vezetés munkájában.

Mirkóczki és Kulcsár ezután több nyilvános helyen is megjelent együtt Debrecenben, így is demonstrálva a holokauszt-gyalázó politikus visszatérését.

A %RIPOST% fotója a Campus Fesztiválon készült a Jobbik két vezetőjéről.  Kiküldött tudósítónk jelentése szerint a fesztiválon politikai propagandát is megpróbáltak kifejteni, gyakorlatilag zéró sikerrel.

Ez is érdekelhet

origo.hu

A Bayern München edzőjével egyeztet az Újpest

origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

borsonline.hu

"Ez már csak kapálózás" – alig szeretné valaki Tóth Andit az X-Faktorba mentornak

hirtv.hu

Eléggé bepipult Magyar Péter a Datadatra vonatkozó riporteri kérdésektől + videó

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

origo.hu

Jákob Zoltán elárulta, miért lett sikeres

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 13 tepsis recepttel segítjük az ötletelést szombat-vasárnapra

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-