RIPOSTER

Villamossal igyekezett a szegedi pár az esküvőjére

Két évig tervezték a nagy eseményt, ami végül annyira jól sikerült, hogy pár napig az egész ország erről beszélt!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Melinda és párja eredetileg szegediek, de egy ideje már Németországban élnek. Innen érkeztek haza Magyarországra egy héttel az esküvőjük előtt. A pár a kétéves szervezés alatt úgy döntött, hogy egy klip jellegű felvételt készíttetnek a nagy napról Pusztai Zoltán videós segítségével, ennek elemeként szálltak fel egy megálló erejéig a szegedi villamosra. Valaki azonban készített egy fotót róluk a leszállás pillanatában, Melinda pedig kedd reggelre arra ébredt, hogy az internet sztárjaivá váltak.

„Szegedhez is, és a villamosokhoz is kötődünk, az egyik közös, legjobb barátunk a Szegedi Közlekedési Társaságnál dolgozott sokáig, vele rengeteget villamosoztunk anno” – idézte fel a %%-nak Melinda, aki már öt és fél éve együtt van párjával. „Az egész násznép, körülbelül 80 ember ment le a megállóba, mi pedig a villamos hátsó ablakán át integettünk nekik” – mesélte. Az esküvő alatt telefon sem volt náluk, így Melinda a

fodrászától értesült arról, hogy a fotójuk bejárta az internetet.

A pár nagy napja így újra megismétlődött, kedden ugyanis a híradóban látták viszont magukat, a rádióban hallgatták történetüket, és különböző interjúkat adtak élményeikről, amik minden bizonnyal egy életre szólóak lesznek majd, ahogy remélhetőleg a házasságuk is!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?