RIPOSTER

Vérlázító indokkal magyarázzák Vivien gyilkosának tettét!

Bár beismerő vallomást tett a 20 éves K. Bálint, a barátai a mai napig nem hiszik el, hogy képes volt 13 késszúrással meggyilkolni Vivient. Leginkább a fiatal lányt tartják a tragédia kiváltójának.

Még mindig forrnak az indulatok a brutális kegyetlenséggel meggyilkolt Vivien tragédiája körül. Mint ismeretes, a 20 éves lány március 5-én tűnt el a Népligetnél, majd egy héttel később bukkantak a holttestére egy Dabas melletti erdős részen. A rendőrség hamar őrizetbe vette azt a 20 éves fiút, akit a gyilkossággal gyanúsítottak, ám

csak hosszas kihallgatás után ismerte be szörnyű tettét Vivien barátja.

K. Bálintot 30 nap előzetes letartóztatásba helyezte a Budakörnyéki Járásbíróság, ám a kakucsi fiú barátai a mai napig kételkednek abban, hogy valóban ő ölte meg Vivient. A kegyetlen gyilkos egyik barátja

vérlázító indokkal magyarázta a gyilkosságot,

mindezt azon a Facebook-oldalon, ami Vivien emlékére jött létre.

N. Sándor arra hivatkozik, hogy Vivien magának köszönhette, hogy Bálint "agya elborult", a kommentelő szerint nem kellett volna "etetnie" a fiút.

Nem is csodálom, hogy nem bánta meg!

- írta botrányos posztjában a gyilkost védő Sándor.

Vivien értelmetlen halálának nyomozása még nem zárult le, rengeteg a megválaszolatlan kérdés, többek között az is, miért szúrta meg 13-szor a vadásztőrjével a fiatal lányt K. Bálint.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?