RIPOSTER

Vérfagyasztó részletek derültek ki a pásztói csecsemőgyilkosságról

A csecsemő fejét a hét elején találták meg Pásztón, miután anyja a patakparton megszülte és megölte őt. Most kiderült, hogy társa is lehetett szörnyû tettében.
  • Szerző: Ripost

A pásztói H. Mónika vélhetően hétfőn, a patakparton szülte meg családja elől is eltitkolt gyermekét. Helyiek az Origónak azt mondták, hogy a kicsi testrészeit megtalálták, darabokban, a víz mentén. A rendőrség ezt az értesülést egyelőre nem kommentálta.

A szakértői vizsgálat azonban már elkészült, így az már biztos, hogy a meggyilkolt kisfiú élve született.

"Az előzetes igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a csecsemő élve született, a fej és a nyak több részén sérülések, valamint elmozdulásos koponyacsonttörés is észlelhető volt a vizsgálat során" – tájékoztatott a Nógrád Megyei Főügyészség.

Pásztón az emberek úgy vélik, hogy nem az asszony élettársa, M. János, hanem egy eltitkolt szerető lehetett a gyermek apja, a kicsinek ezért kellett meghalnia.

Egyelőre nem tudni, hogy az anya tett-e vallomást, a pásztóiak szerint azonban nem kizárt, hogy az asszony nem egyedül követte el a gyilkosságot. Lehetséges, hogy a rejtélyes apával ketten terveltek ki mindent. Abban azonban mindenki egyetért: a nő párja, János semmit sem tu­dott a dologról - írja a Bors.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszos desszertek karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?