RIPOSTER

Végtagok nélkül pingpongozik egy magyar férfi - videó!

Kollinger Szabolcs, a kéz és láb nélkül született férfi videóban bizonyítja be, hogy lehet végtagok nélkül is teljes életet élni.
  • Szerző: Ripost

Kollinger Szabolcs legfőbb szava a remény. Pedig amikor megszületett végtagok nélkül, édesanyja otthagyta a kórházban. A szerencse végül rámosolygott  a fiúra, akit három és fél éves korában örökbe fogadott egy szintén mozgássérült, kétgyermekes anyuka.

Önállóságra vágyik

A fiú élete most újabb fordulóponthoz ért: lehetősége van ugyanis úgynevezett bionikus kart igényelnie, ami nagyban megkönnyíthetné életét. A fiú úgy döntött, megmutatja magát Magyarországnak, és szerez négyezer támogatót. A két bionikus kar ugyanis 20 millió forintba kerül, ennek csak 80%-át állja az OEP. A fiú pedig osztott-szorzott.

"Szükségünk van 4 ezer emberre, aki nélkülözni tudna ezer forintot!

Példájával hálálja meg

Kollinger Szabolcs azt mondja az embereknek, nem ingyen kéri a segítséget. "Élettörténetemmel kaptok némi erőt is, hiszen nagyon sokan voltatok már, akik azért írtatok, mert segítettem a lényemmel talpra állni, kimászni a gödörből. Ezért kérlek Titeket, mert így sokatok erőt kap tőlem. Legfőbb célom az életben az, hogy segítsek.

Nem hiába kaptam egy ilyen testet egy ilyen lélek mellé. Küzdelem, szeretet, boldogság. Megéri segíteni.

- biztatja leendő támogatóit.

Kezek nélkül fest és pingpongozik

Újabban videókat is készít, hogy még jobban megmutathassa az embereknek: igenis lehet végtagok nélkül is majdnem teljes életet élni!

 

Támogatnád Szabolcsot? Akkor olvasd az album bejegyzését!

Posted by Dora Gyula on 2015. március 20.

"Mindig küzdj és harcolj, amíg be nem teljesedik akaratod!" - mondja, majd bebizonyítja még azt is, hogy igenis lehet akár kezek nélkül is pingpongozni.

Ha segíteni szeretnél Szabolcsnak, látogass IDE.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?