RIPOSTER

Újabb veszélyes őrület: Száguldó vonat elé ugranak a magyar tinik

Életveszélyes helyzetbe sodorják magukat, sőt a vonat személyzetét és utasait is azok a tinik, akik az utolsó pillanatban ugranak el a száguldó vonat elől. A Ripost megtudta: hazai esetet is vizsgálnak a hatóságok.

Újabb halálos játék terjed a fiatalok között. A „Csirke” névre keresztelt kihívásban mozgó vonat előtt futkároznak, vasúti hidakon mászkálnak, és közben fotózkodnak, majd ezzel dicsekszenek a világhálón. Az életveszélyes őrület már a közeli Trencsénben is megjelent.

A vasutasok egyre több olyan esetet tartanak nyilván, amikor fiatalok engedély nélkül a vasúti sínekre vagy hidakra léptek

– nyilatkozta Martina Pavlíková, a Szlovák Vasúttársaság szóvivője. A tinédzserek életveszélyes játékairól tud a helyi rendőrség, vizsgálják a trencséni esetet.

Magyar tinik a kihívásban!

Mint arról a %% beszámolt a múlt héten, a Debreceni Rendőrkapitányság felhívása alapján keresik azt a fiatalt, aki május 22-én este fél 6 körül egy Nyíregyháza felé tartó vonat elé ugrott váratlanul a Faraktár utcai felüljárónál.

Egy lány a vonat elé lépett, majd az utolsó pillanatban elfutott a sínekről a Fényes udvar irányába. A mozdonyvezetőnek vészfékeznie kellett, hogy elkerülje a balesetet

– tájékoztatta a %%-ot a rendőrség.

Lapunk megbízható forrásból úgy tudja, hogy nem ez az első eset: ugyanennél a felüljárónál nemrég egy fiatal fiú csak a legvégső pillanatban ugrott el a száguldó vonat elől.

Hogy a MÁV mit reagált a debreceni eset hírére és, hogy mit mond a klinikai szakpszichológus a veszélyt kereső fiatalokról, a szerdai számából kiderül!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?