RIPOSTER

Újabb fordulat Vivien gyilkosának ügyében!

Korábban 90 nappal hosszabbította meg a bíróság K. Bálint előzetes letartóztatását, ami július 7-én fog lejárni. A Fővárosi Ügyészség most újabb indítványt adott be.

Az egész országot megrázta a Pest megyei Kakucsról eltűnt, majd később holtan talált M. Vivien halála. Ahogy a %% is beszámolt róla, a fiatal lány még március 5-én tűnt el a Népligetből, majd egy héttel később találták meg a holttestét egy Dabas melletti erdőben. Vivient tizenhárom késszúrással ölték meg. A hatékony nyomozás eredményeként a rendőrség elkapta a gyilkost, azt a 20 éves K. Bálintot,

aki szörnyű tettére nem tudott magyarázatot adni.

A bíróság április 7-én hosszabbította meg K. Bálint eredetileg 30 napos előzetes letartóztatását további három hónappal, ami július 7-én csütörtökön fog lejárni. A Pest Megyei Főügyészség viszont újabb indítványt nyújtott be kedden.

Kezdeményeztük a gyanúsított előzetes letartóztatásának újabb két hónappal történő meghosszabbítását a bíróságnál

- tájékoztatta a %%-ot dr. Gyugyi Csilla ügyészségi szóvivő, aki azzal indokolta az újabb hosszabbítást, hogy fennállhat a szökés, elrejtőzés lehetősége.

Az illetékes Budapest Környéki Törvényszék előreláthatóan szerdán dönt majd az előzetes letartóztatás meghosszabbításáról.

És ezeket olvastad már?