RIPOSTER

Újabb fordulat az eltűnt monori férfi ügyében

A 30 éves Cseh Attila szombaton tûnt el, előtte telefonon segítséget kért barátnőjétől. Azóta nem tudni, hol van, ám a biciklijét megtalálták Dunaújvárosban.

A %% is beszámolt Cseh Attila eltűnéséről, a 30 éves férfi szombaton indult el biciklivel a monori munkahelyéről, azóta nem ért haza. Aznap este még felhívta barátnőjét, akitől segítséget kért, ám a vonal ez után rejtélyes módon megszakadt. Már a rendőrség is nyomoz az eltűnt férfi után, a család pedig minden követ megmozgat, hogy előkerüljön Attila.

Ám szerdán váratlanul érte a rokonokat a hír, hogy Attila biciklijét megtalálták a munkahelyétől 100 kilométerre, Dunaújvárosban.

Attila testvérénél volt a bicikli, de állítólag nem is járt ott. Nagyon aggódok, hogy mi van vele, a kislányom az arcomról törölgeti a könnyeket, ő is várja haza a páromat

- mesélte a %%-nak az eltűnt férfi barátnője, aki szerint semmi jel nem mutatott arra, hogy szerelme el akarna szökni.

Szombat reggel is csókkal váltunk el és aznap többször beszéltünk telefonon, de azóta ki van kapcsolva. Belül érzem, hogy nincs semmi baja és épségben hazajön

- mondta bizakodva Daniella, aki öt napja várja, hogy legalább életjelet adjon magáról a párja.

A lenti képen látható Cseh Attila 165-170 centi magas, 70 kiló és kopaszra nyírt. Eltűnésekor szürke munkásnadrágot, fekete és vajszínű pulóvert, zöld mellényt és sárga láthatósági mellényt viselt. Mellkasán félig kész koponya-, bal vállán kígyó szerű tetoválás látható, jobb vállán kínai alak, bicepszén pedig Dana felirat.

A család kéri, hogy aki Cseh Attila jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, azonnal hívja a rendőrséget a 107-es vagy 112-es számok valamelyikén!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?