RIPOSTER

Új információk a rejtélyes körülmények között eltűnt magyar tiniről

Valószínûleg fogva tartják azt a 15 éves lányt, akinek még október 4-én veszett nyoma. A rendőrség még mindig keresi!

Több mint egy hónapja nem találják Csüllög Andreát, eltűnéséről a %% is beszámolt. A rendőrség tájékoztatása szerint a 15 éves lány még október 4-én szökött meg a VIII. kerületből, azóta nem találják. Nemcsak a családja és a rendőrség, hanem az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány, polgárőrök és a Főtaxi 1200 sofőrje is keresi a lányt.

Információink szerint a barátjával van, azzal a fiúval, aki korábban késsel fenyegette az utasokat a metrón. Õt is körözik a rendőrök

– avatta be a %%-ot az alapítvány elnöke.

Mivel a fiú hajléktalan, nem lehet tudni, hova szöktette a lányt. A nyomozók már minden eddigi tartózkodási helyét ellenőrizték, de nem bukkantak a fiatalok nyomára

– mondta Sinka Vivien, aki attól tart, hogy tudatmódosító szerekkel befolyásolja barátja az eltűnt Andreát.

Szorul a hurok

A %% úgy tudja, a nyomozóknak már sikerült megállapítaniuk, hogy milyen eszközről léptek be a fiatal lány Facebookjára. Ezzel az információval pedig már be tudják határolni azt a környéket, ahol a garázdaság miatt körözött fiatal fogva tarthatja Andreát.

Biztos, hogy a lány adatlapját nem ő kezeli, ezt több ismerőse is megerősítette. Az üzeneteket asztali gépről írták

– mondta a %%-nak az üggyel kapcsolatban egy keresésben részt vevő bennfentes.

A család és a barátok is abban bíznak, hogy hamarosan épségben előkerül a fenti képen látható Csüllög Andrea. Aki bármilyen információval rendelkezik a 15 éves lány jelenlegi tartózkodási helyéről vagy bármikor látja az utcán, azonnal hívja a 107-es vagy 112-es rendőrségi telefonszámok valamelyikét!

És ezeket olvastad már?