RIPOSTER

Ügyvédet fogadott az újpesti kuruzsló

Komolyan megijedhetett az újpesti kuruzsló, ügyvédje nélkül nem hajlandó megszólalni sem. Még képviselőt is fogadott, aki helyette írja az üzeneteket.
  • Szerző: Ripost

Először e-mailben mondta le a további kezeléseket a 37 éves V. Katalin, miután a rendőrség házkutatást tartott nála. A nő majdnem 200 fogyni vágyót kezelt, akik internetes hirdetésére jelentkeztek. Azzal gyanúsítják, hogy engedély nélkül, ismeretlen eredetű szert injekciózott be a pácienseknek, akik azt hitték, injekciós zsírbontáson vesznek részt. Az e-mailt később SMS-üzenet is követte, amit a %% munkatársa is megkapott, miután korábban bejelentkezett a kuruzslóhoz kezelésre. „E-mailben is értesítettem, de gondoltam itt is megerősítem. Sajnos a kezelések egészségügyi okok miatt elmaradnak. Üdv. Kata” – szólt az üzenet, amire természetesen azonnal válaszoltunk, kérvén mondja el a nő az ő szemszögéből is a történteket.

A választ azonban már nem is a nőtől kaptuk. „Az ügy kapcsán

nem nyilatkozhat Kata. Én a képviselője vagyok, az ügyvédje távolléte miatt sem nyilatkozhat”

– szólt a válaszüzenet. Arra, hogy az ügyvéd mikor tér vissza további választ már nem kaptunk, az mindenesetre jól látszik, hogy a nő komolyan vette az ügyet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?