RIPOSTER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei szerdán

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

KÉTÉVES GYEREK HALT MEG AZ ÉGŐ HÁZBAN

Egy kétéves kisfiú halt meg Kunágotán, amikor kigyulladt a házuk. Testvérével voltak bent, amikor felcsaptak a lángok. A nagyobbik gyerek kiszaladt és sokkos állapotban azt kiabálta, hogy „anya, tűz van”. Egy férfi egyből a segítségükre sietett, végül az anyával hozták ki a házból a kétéves gyereket, akinek akkor még volt egy kis pulzusa, de végül nem sikerült megmenteni az életét.

 

DIÁKOT POFOZOTT A MOST MEGVERT TANÁR

Otthagyta az egyik diák a középiskolát azok közül, akik falhoz lökték tanárukat, majd ordibáltak vele a XX. kerületben, Budapesten. Két másik diák ellen még folyik a fegyelmi eljárás. Tehát nem igaz az a – döntően online felületeken megjelent – hír, hogy kirúgták őket. A tanár jól van, dolgozik. Korábban már a Tényekben is foglalkoztunk vele, akkor Zalaegerszegen tanított, és megütött egy diákot.

 

LAKÁSOKAT PUSZTÍTOTT A GÁZROBBANÁS

Ablakok törtek be, többen súlyosan megsérültek és több, mint száz embert kellett kiköltöztetni, miután hatalmas gázrobbanás történt Szekszárdon, egy többszintes társasház második emeleti lakásában. Az épületet most statikusok vizsgálják. Úgy tudjuk, egy gázkonvektor robbant fel.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?