RIPOSTER

TV2 Tények - Ezek voltak a legfontosabb hírek kedden

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

HALOTTAT TALÁLT BICIKLIZÉS KÖZBEN

Gyilkosságnak hitték, de pár órával később kiderült, hogy nem bűncselekmény áldozata az a 35 éves férfi, akinek holttestére egy kerékpáros talált rá kedd reggel a Népligetben. A szemtanú a Tényeknek azt mondta, nagyon megijedt, amikor rájött, hogy a földön fekvő férfi halott. Felpattant a biciklijére és addig tekert, míg egy rendőrt nem talált.

LETARTÓZTATTÁK A DROGOS GÁZOLÓT 

Megtörten nyilatkozott a Szeged-Szöregen halálra gázolt szegedi lány bátyja a Tényeknek. A 18 éves Krisztina épp egy autóba szeretett volna beszállni, amikor egy ámokfutó sofőr részegen, bedrogozva, brutális erővel elütötte. A fiatal áldozat olyan súlyosan megsérült, hogy leszakadt lába kétszáz métert repült, a táskáját pedig egy villanyoszlopon találták meg.

EGÉRÜRÜLÉK VOLT A HÚSÜZEM MÉRLEGÉN

Élő és döglött egereket, penészes falakat, egérürülékkel szennyezett mérleget talált a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal egy Békés megyei húsüzemben. Két helyet ellenőriztek és mind a békéscsabai, mind az újkígyósi üzemben gyomorforgató állapotokkal találkoztak. Összesen több mint hét tonna romlott és nem nyomon követhető húst vontak ki a forgalomból.

ÉLETET MENTETT A MEGMENTETT KUTYA

Saját kutyája mentette meg egy hódmezővásárhelyi férfi életét. Gazdája ugyanis sétáltatás közben összeesett, az állat pedig azonnal segítségért ment, a helyszínre vezetve két arra bicikliző nőt. Később kiderült, hogy a Vigéc nevű kutyát gazdája annak idején az elaltatás elől mentette meg - most pedig az állat mentette meg a férfi életét.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?