Létrehozva: 2019.04.11.

TV2 Tények - Ezek voltak a legfontosabb hírek csütörtökön

Nincs sok idõd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.

Szerző RIPOST

ÚJRA ÁTÉLTÉK KISLÁNYUK HALÁLÁT

Nem tudom, hogy megyek fel a lakásba - ezt mondta a hároméves Panna édesanyja a helyszíni kihallgatása előtt. A kislány csaknem két évvel ezelőtt zuhant ki egy kistarcsai ház negyedik emeleti tetőablakán. Legalábbis ezt állították a szülők, most viszont azt mondják, nem tudják, mi történt. A gyermek szülei most tértek vissza a lakásba, ahol a tragédia történt. Az édesapának azt is meg kellett mutatni, hogy hol találta meg kislányát.

HÁNYTAK A DIÁKOK A MÉRGES GÁZTÓL

Öt diák lett rosszul egy Fejér megyei iskolában Baracson, miután kémia órán kísérletezés közben klórgáz került a levegőbe. A 7. osztályos gyerekek hánytak, volt, aki az eszméletét is elvesztette. A rémült tanulókhoz iskolaorvos és mentők is érkeztek, végül öt gyermeket kórházba kellett vinni.

TINIK FOJTOGATTÁK ISKOLATÁRSUKAT

Újabb, tinik által elkövetett támadás borzolja a kedélyeket a Hajdú-Bihar megyei Nádudvaron, ahol egy 11 éves fiú és a testvére vertek meg egy hasonló korú fiút. Az utcán fojtogatták, ennek a nyomai még napokkal később is látszottak az áldozat nyakán. Alig egy hónapja ugyanitt két 16 év körüli lány vert meg brutálisan egy másikat a játszótéren. Arról a bántalmazásról videó is készült, ami felkerült az internetre.

ÓRIÁSI DROGFOGÁS, FÉLNEK A HELYIEK

Óriási drogfogás a Győr-Moson-Sopron megyei Dörben. A rendőrség a TEK-kel közösen, keresőkutyákkal csapott le egy kábítószerkereskedő bandára. Egy 33 éves férfit és annak 28 éves bűntársát és egy fogyasztót is elfogtak. Django és Jenny, a két keresőkutya a Tények kamerái előtt is megmutatták, hogyan néz ki egy ilyen bevetés.

AUTÓ TETEJÉN ÁLLVA SZÖRFÖZNEK

A cél: életben maradni. Ez az első számú szabálya az autószörfnek, a legújabb őrült internetes kihívásnak. Ennek lényege, hogy a fiatalok a kocsi tetején állva egyensúlyoznak, miközben az autót senki nem vezeti. A kihívásnak már több áldozata is van. A kérésünkre hivatásos kaszkadőrök mutatták be, hogy miért életveszélyes ez a mutatvány.

FELTÁMADT, DE AZTÁN MÉGIS MEGHALT

Lebénult, majd felállt a kerekesszékből, később pedig meghalt, de feltámasztották azt a dél-afrikai férfit, akit többször is nyilvánosan meggyógyított egy csodatévő prédikátor Johannesburgban. Legalábbis ezt hitették el a környéken élőkkel. Õk azt hitték, a lelkész valóban csodát tett, azonban néhány hete mutattuk meg azokat a felvételeket, amelyek bizonyítják a csalást. Az átveréseket eljátszó társa viszont a napokban tényleg meghalt.

Szerző RIPOST

Ez is érdekelhet

origo.hu

Most jött a hír: Putyinnak lett igaza

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

borsonline.hu

3 csillagjegy, akiket az áprilisi rózsaszín hold alapjaiban változtat meg

mandiner.hu

Magyarország háborús veszélybe sodródik az amerikai agytröszt szerint

ripost.hu

Senkinek sem kell Zámbó Jimmy egykori nyaralója, drasztikus lépésre szánta rá magát a család

vg.hu

Dől a pénz a leggazdagabb magyarhoz, rengetegen akarnak vele üzletelni

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek bőséget hoz a Bika hava

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

ripost.hu

Idő előtt kiderült a Házasság első látásra egyik párjának döntése

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-