RIPOSTER

TV2 Té­nyek - Kedden ezek vol­tak a leg­fon­to­sabb hírek

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

TÍZ HALOTT A HALÁLÚTON KÉT NAP ALATT

Két nap alatt tízen haltak meg a 4-es főúton! Ma hajnalban hárman vesztették életüket és további hat ember súlyosan megsérült Székely környékén: egy kamion rohant egy kisbuszba. Nem sokkal később Karcag közelében ütközött egy kocsi egy teherautóval, az a baleset is halálos áldozatot követelt. A Halálútnak nevezett főút csúszós, ködös időben kegyetlenebb, mint bármikor.

NEM TUDJÁK ELTEMETNI A GYEREKEIKET

Erről a most említett brutális balesetről, ami vasárnap történt a Halálúton és hat fiatal halt meg miatta, tegnap is beszámoltunk. Tegnap még a kenderesiek sem tudták, hogy mára szinte egy emberként fog majd össze a település: a gyászoló családokat szeretnék segíteni azért, hogy legyen esélyük méltó módon eltemetni a gyerekeiket.

KIVÉGEZTÉK A BÉRGYILKOS TÁRSÁT

Veszélyben lehet a bérgyilkosként elhíresült D. Csaba élete is, miután társát szabályosan kivégezték Szabadkán. A csantavéri mészáros jelenleg kiadatási őrizetben van Prágában, nagy valószínűség szerint Magyarország kapja majd meg az ügyét, miután Újpalotán fejbe lőtt egy vállalkozót. Egy, a Tényeknek nyilatkozó volt nyomozó szerint az alvilág feltehetően őrá is vadászik.

MÁSOK HÁZA ELÉ TESZIK A SZEMETET

Más háza elé rakta le a szemeteszsákjait egy férfi, ám ezt pechjére az ott lakók biztonsági kamerája rögzítette. A felvételen látszik, ahogy megáll a kocsijával, kinyitja a csomagtartót, majd a két zsákot a kint lévő kukák mellé teszi. Az eset nem egyedi, egyre gyakrabban fordul elő, hogy a kirakott szemetes közé mások is odacsempészik a sajátjukat.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?