RIPOSTER

TV2 Té­nyek - Ezek voltak a leg­fon­to­sabb hírek csütörtökön

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

SOROZATGYILKOS ÖLHETTE MEG A LÁNYT

Sorozatgyilkos ölhette meg a magyar nőt, akinek holttestét egy londoni lakásban egy fagyasztóba rejtették, egy másik török nő holttestével együtt. Henriett Londonban akart új életet kezdeni, ezért elhagyta párját és gyerekeit. 2016 nyarán azonban eltűnt, családja és barátai azóta keresték. Gyerekkori barátja nyilatkozott a Tényeknek. Azt mondta: a nő korábbi párja rendkívül féltékeny volt.

MAGYAR MUNKÁS HALT MEG KÜLFÖLDÖN

Meghalt egy magyar vendégmunkás, egy zalai férfi Grazban, amikor a helyi kórház építkezésén a liftaknában zsaluzott és összeomlott az állványzat. A tűzoltók órákon át próbálták kiszabadítani a több tonnányi törmelék alól, de végül már csak a holttestét tudták kiemelni.

KUKAC VOLT A GYROSBAN

Kukacos volt egy gyros, amit egy siófoki vendég vett egy étteremben. A dühös vásárló felvételt is készített a gusztustalan ételről és feltöltötte a közösségi oldalára. Az üzletvezető szerint csak le akarják járatni, és már meg is tette a szükséges jogi lépéseket, mert nem akarja, hogy egy álhír rontsa az étterem jó hírnevét. Korábban Székesfehérváron egy másik vásárló csótányt talált a dürümjében.

FÜLESBAGOLY-FIÓKÁKAT MENTETTEK

Fülesbagoly-fiókákat mentettek Tiszaújvárosban. A három kismadár kieshetett a fészekből. Még hosszú hónapokig gondozásra szorulnak, addig csirkehússal és vitaminokkal táplálják őket. Aztán ha megerősödnek, visszakerülhetnek a természetbe.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Íme a trükk: így nem reped ki a bejgli!
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?