RIPOSTER

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei csütörtökön

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

PORRÁ ÉGETT A MAGYAR SOFÕR KAMIONJA

Porrá égett egy kamion, amit egy magyar sofőr vezetett Alsó-Ausztriában. Defektet kaphatott és az egyik kereke meggyulladt, majd a tűz pillanatok alatt átterjedt a fülkére. A sofőr épphogy ki tudott menekülni, aztán porral oltóval próbálta eloltani a tüzet, de nem sikerült neki. Végül a tűzoltók fékezték meg a lángokat, de a kamion addigra teljesen kiégett.

NEM ÜLHETTEK LE MUNKÁSRUHÁJUK MIATT

Nem szállhatnak fel ilyen ruhában! Ezt mondta a buszsofőr Pécsett egy férfinek és egy nőnek, akik munkásruhában akartak felszállni a volánbuszra, hogy hazajussanak. Bár tiszták voltak, a sofőr nem akarta őket felengedni, mondván, hogy munkásruhában vannak. Végül felengedte őket, de nem ülhettek le, a hátsó ajtónál végig állniuk kellett.

MOBILOZTAK A ZEBRÁN, ELGÁZOLTÁK ÕKET

Újabb brutális gázolás egy zebrán. Mobilozó fiatalokat ütött el egy figyelmetlen sofőr, a sokkoló jelenetet egy kamion fedélzeti kamerája rögzítette. Egy KRESZ-oktató szerint az autós is és a gyalogosok is hibáztak, mivel a járókelők körbenézés helyett a telefonjukat figyelték, az autós pedig nem az előírt fokozott óvatossággal közelített. Megrázó képsorok következnek.

EGY VAGYONBA KERÜLHET A BALLAGÁS

Százezer forintnál többet is elkölthet egy-egy család a ballagásra. A tabló, a meghívók, a csokor, a bankett, a családi ebéd mind komoly költségeket jelentenek. A legtöbb ballagónak ilyenkor értékes ajándékokat is adnak a szülők, avagy éppen pénzt; viszont sokan panaszkodnak, hogy ezt nem lehet így győzni, valahol határt kéne szabni!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készíts szaloncukrot házilag!
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?