Létrehozva: 2017.06.21.

TV2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok idõd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

TÖBBSZÖRÖS MÛHIBA MIATT HALT MEG

Vérmérgezést kapott és meghalt egy 45 éves férfi a kórházban, miután béldaganattal műtötték. A szakértők szerint, a kórház többször is mulasztott az ügyben, ez vezetett a férfi halálához. Észrevették ugyan az időközben kialakult bélelzáródást, de négy napig nem műtötték meg, ezt követően látták a laboreredményein, hogy vérmérgezése van, de késlekedtek az antibiotikummal. "Én azt hittem, hogy pihen, de nem tudta már kinyítni a szemét se, nem tudtunk kommunikálni" - mondta özvegye, aki beperelte a kórházat, mert szerinte és a független szakértők szerint is az orvosok több esetben hibáztak.

 

TÖBB NAPOS HOLTTEST A DUNÁBAN

 

Holttestet találtak a Dunában, az Erzsébet híd budai lábánál. Miután a rendőrök partra húzták a középkorú férfit, órákig helyszíneltek. Senkit nem engedtek a Duna partra, még a bámészkodókat is elzavarták. Csak több óra elteltével derült ki, hogy a férfi nem bűncselekmény áldozata lett, valószínűleg véletlen baleset okozta a halálát.

A középkorú férfi holtteste már több napja a vízben volt, amikor rátaláltak. A testet partra húzták, majd egy fekete zsákkal letakarták. 

20 ÉVES MAGYAR LÁNY A DROGFUTÁR

40 millió forint értékű kokaint találtak a rendőrök egy magyar lány hátizsákjában. A nő Braziliából érkezett Brüsszelbe. Ott egy magyar rendszámú autóval várták és hozták Budapestre, ahol végül lecsaptak rájuk a rendőrök. A nő és az egyik bűntársa előzetesbe került.

A nő repülővel utazott Braziliába, hogy ott átvegye a drogot és Magyarországra hozza. Visszafelé, Brüsszelben szált le ott már a bűntársai várták azzal az autóval amelyet később ellenőriztek a rendőrök. A 20 éves drogfutár mellett egy 37 éves férfit és egy 22 éves nőt is elfogtak, ma álltak bíróság elé.

71 EMBER HALT MEG A HÛTÕKAMIONBAN

Hatalmas sajtóérdeklődés mellett  Kecskeméten kezdték tárgyalni annak az embercsempész- bandának az ügyét, amelyik 71 ember kínhaláláért felel.  Két éve ennyien fulladtak meg egy hűtőkamionban Magyarországon, majd a teherautót Ausztriában magára hagyták az embercsempészek. 10 ember ellen emeltek vádat, akik több milliárd forintot kereshettek az embercsempészéssel. Kiderült az is, hogy nem sokon múlt egy másik tragédia. Másnap ugyanis hasonló körülmények között akartak embereket átcsempészni Németországba, de ott, a bezárt migránsok ki tudtak szabadulni.

 

KITÖRHET A CSOMÁD VULKÁN

32 ezer év után kitörhet egy székelyföldi vulkán. Kutatások kimutatták, hogy a Csomád úgynevezett hosszan szunnyadó vulkán. Aktív magmakamrája van, ami ha beindul nagyon gyorsan törhet a felszínre. A 2460 méter magas Sinabung Szumátrán, 400 évig egyáltalán nem tört ki. 2010-ben, amikor a tűzhányó újra működni kezdett, a több mint 700 fokos vulkanikus törmelékárak mindent elpusztítottak a hegy oldalában.

 

ÉLETVESZÉLYES A HÕSÉG A KUTYÁKNAK

Agykárosodást, de halált is okozhat a kutyáknál, ha túl sokáig hagyják őket a gazdáik a forró autóban. Ebben a hőségben az állatmentőket rengetegen riasztják, mert sok dühös ember jelenti, hogy autóban hagyott állatot lát. A rendőrség és az állatvédők szerint is, ha valaki ilyen esettel találkozik, hívja a rendőrséget, mielőtt betörté az autó ablakát.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország váratlan katonai lépése

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

metropol.hu

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

metropol.hu

Heti szerelmi horoszkóp: Érdemes óvatosnak lenni, ennek a csillagjegynek még szakítást is hozhat a húsvéti nyuszi

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

lakaskultura.hu

Új élet a városon kívül, egy kortárs stílusú otthonban

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-