RIPOSTER

TV2 Té­­­nyek - Ezek vol­­­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok időd, de kíván­­­­csi vagy a nap leg­­­­­­­fon­­­­to­­­­sabb tör­­­­té­­­­né­­­­se­ire? Össze­­­­szed­­­­tük egyet­­­­len cikk­­­­ben, mi tör­­­­tént itt­­­­hon és a vi­­­­lág­­­­ban, a TV2 Té­­­­nyek se­­­­gít­­­­sé­­­­gé­­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

ELKÖLTÖZTEK AZ ANYAGYILKOSSÁG MIATT

Egy 20 éves káldi fiatalember a saját édesanyját többször mellkason, 15 éves öccsét pedig hátba szúrta. Az anya belehalt a sérüléseibe. A helyi óvodába éppen annak a háznak az udvarán kell átjárni, ahol a család lakott, az intézményt a tragédia miatt pénteken bezárták és ma sem nyitották ki. A településen mindenkit megráztak a történtek; az életben maradt családtagokat olyannyira, hogy nem bírnak tovább abban a házban létezni, elköltöznek.

 

"ELVETTÉK AZ EGÉSZ ÉLETÜNKET"

"Elvették az egész életünket!" - ezt mondta a meggyilkolt 17 éves borsodnádasdi lány édesanyja. A lányt ájultan dobta bele egy vízelvezetőaknába egy ismerőse; megfulladt. Az anya a Tényeknek azt mondja, szerinte több tanú is hazudott a bíróságon, és abban reménykedik, hogy Roland megkapja a méltó büntetést. Az asszonyt a gyilkosság óta pszichiátrián kezelik.

 

DÖGLÖTT BÉKA VOLT A HÚSÜZEMBEN

Mumifikálódott békatetem, döglött legyek és koszos, véres padló, horrorisztikus állapotok fogadták az ellenőröket egy Baranya megyei húsfeldolgozóban. Mint mondják, gyomorforgató állapotok uralkodtak az üzemben, az talán a legenyhébb köztük, hogy a hűtőket is ellepte a rozsda. Több, mint 28 tonna romlott, nem nyomon követhető és lejárt húst vontak ki a forgalomból. A helyiek azonban nem vettek észre semmi gyanúsat, elégedettek voltak az áruk minőségével. Felkavaró képek következnek!!!

 

ÁMOKFUTÓ RALIZOTT A BELVÁROSBAN

Ralipályának használta a belvárost egy ámokfutó. Az őrült száguldást és az utána következő driftelést meg is örökítette. A videó alapján a Budapesti Rendőrfőkapitányság szabálysértési eljárás indított az autós ellen. Egy közlekedési szakjogász szerint a sofőr 225 ezer forintos büntetésre számíthat, valamint egy évre elvehetik a jogosítványát.

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiszai vagy dunai? Melyik a legjobb halászlé?
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?