Létrehozva: 2017.04.20.

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok idõd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.

Szerző RIPOST

BRUTÁLIS ÁLLAPOTOK A HÓ MIATT

Tovább tombolt az április tél! Kidőlt fák, áramszünet, több száz, szállodában ragadt vendég, káosz az utakon országszerte. Egy galyatetői és egy mátraházi hotelből sem tudtak hazautazni a vendégek, mert járhatatlanná tette az egyetlen odavezető utat a hatalmas havazás és a viharos szél. A mátrai gyógyintézet igazgatója válsághelyzetről beszélt, látogatási tilalmat rendeltek el, és új beteget sem vesznek fel. Borsodban és Hevesben egymás után akadtak el az autók és a kamionok. A kései havazás ezrek életét nehezíti meg.

BANDAHÁBORÚ BUDAPESTEN

Csákánynyéllel betörte ismerőse szélvédőjét, majd rálőtt egy gumilövedékes fegyverrel egy férfi a 18. kerületben, Budapesten. A szemtanúk szerint két autó állt meg a csendes utcában, majd az egyikből ketten is kiszálltak és elkezdték betörni a másik szélvédőjét. A meglőtt férfit a mentők kórházba vitték, az elkövetőt viszont még keresik a rendőrök.

KÉSSEL FENYEGETTE ANYJÁT A BETEG FIÚ

Késsel fenyegette meg édesanyját és annak élettársát is egy szigethalmi férfi már nem először. A nő a Tények segítségét kérte, mert azt mondja: a 32 éves fia annyira kezelhetetlen, hogy már nem tud tőle élni. Retteg attól, hogy emiatt párja is elhagyja. A nő állítása szerint skizofrén fiát már korábban is próbálta kezeltetni, de senki sem segített neki.

KONYHÁS LETT A BÖRTÖNBEN A LÚGOS ORVOS

Rabtársainak osztja az ételt az a volt kórházigazgató, aki a vád szerint még 2013-ban elkábította volt szeretőjét, majd lúggal öntötte le. A férfi még csak pár hete került előzetes letartóztatásba, de máris a harmadfokú ítéletre készül. Ügyvédje azt mondta, egy három fős cellában helyezték el, ahol olyan emberekkel együtt tartják fogva, akik már évtizedeket lehúztak a rácsok mögött.

Szerző RIPOST

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szakíthatott az ismert magyar sztárpár

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

mindmegette.hu

Óraátállítás: Ha azt hiszed, csak a faliórát kell átállítani, van egy rossz hírünk

ripost.hu

Örömhírt jelentett be Tóth Vera, Tóth Gabi elsők közt gratulált

mandiner.hu

Puzsért is felhívta Bohár Magyar Péter ügyében (Videó)

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

travelo.hu

Csoda szép virágok nyílnak a Bükkben

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

ripost.hu

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-