Létrehozva: 2017.04.27.

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok idõd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.

Szerző Brenner Balázs

12 ÉVET KAPTAK A FÉNYEVÕ SZÜLÕK

Négy és fél kilóra fogyott másfél éves korára, majd éhen halt az az agárdi kisfú, akinek szüleit 12 év börtönre, nagyszüleit 10 és 9 évre ítélték jogerősen. Mint kiderült, a fényevőként elhíresült család nem vitte orvoshoz a gyereket, természetgyógyásszal próbálták kezelni. A természetgyógyász varázsvesszővel energetizálta a gyereket, de orvosnak nem szólt, ő 3 év börtönt kapott.

MAGÁNGÉPEN BLICCELT A MAGYAR NÕ

7 millióért bérelt magának repülőgépet, de végül nem fizette ki az utat, vagyis repülőn bliccelt egy 41 éves tápiósági nő. Sokan 20 éve nem látták őt a szülőfalujában, a rendőrség hónapokig kereste a csalás miatt. Végül egy ausztriai börtönben találtak rá.

Ehhez hasonló magángéppel utazott Budapestről Barcelonába az a 41 éves tápiósági nő, aki ezért egy fillért sem fizetett. Sőt megtévesztette a társaságot azzal, hogy egy e-mail címről hamis értesítést küldött a szállítási díj átutalásáról. A Blikk információja szerint a nő így 22 ezer eurót - azaz közel 7 millió forintnyi összeget csalt el.

KÉT NÕ IS VOLT A GYILKOS BANDÁBAN

Öten, vascsővel vertek agyon egy 86 éves nyugdíjast Nyéstán, Borsodban. Anna néninek azért kellett meghalnia, hogy a két nő és a három férfi megszerezze a pénzét. Az idős asszonyt az egész falu gyászolja, hajlott kora ellenére mindig, mindenkin segített. A gyilkosokat a szomszéd faluban fogták el.

Ezzel a vascsővel verték agyon öten, a 86 éves idős asszonyt Nyéstán. Azért kellett meghalnia, hogy gyilkosai megszerezzék a nyugdíját. A két abaújszolnoki nőt és három férfit, most fogta el a rendőrség. Feltehetően egyikőjük vallomást tett, mert a tűzoltók egy faluszéli kútnál kezdték el keresni a bizonyítékot. Egyikőjük le is ereszkedett a kútba, ahol papírzacskóba becsomagolva megtalálták a gyilkos eszközt. A helyiek megdöbbentek a történteken.

ÖSSZEROPPANTAK A KILAKOLTATÁSTÓL

Teljesen összeroppant és a lányuknál aludt az az idős debreceni házaspár, akiket tegnap a Tények kamerája előtt lakoltattak ki. A férfi nem akarta a rendőröket beengedni, és vasvillával próbálta megvédeni a házát ezért lefújták gázspray-vel. A család ügyvédje most azt mondta, hogy a kilakoltatást, jogszabály sértő bírói döntések miatt nem lehetett felfüggeszteni. A bíróság szerint viszont mindent időben, és szabályosan csináltak.

IDEGMÉREG VOLT AZ ÚJHAGYMÁBAN

A megengedettnél kilencszer több rovarölőszert találtak egy olasz újhagymában a Nébih emberei.  Azonnal ki is vonták a forgalomból, most pedig azt vizsgálják, hogy ebből a termékből került-e más boltok polcaira is. Ez a rovarölő szer egy idegméreg, amely a kisbabák, csecsemők agyi fejlődésében visszafordíthatatlan károkat okozhat.

Újabb zöldség bukott meg a Nébih tesztjén. Egy olasz újhagymában kilencszer annyi vegyszer volt, mint a megengedett mennyiség.

Szerző Brenner Balázs

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Már ez a nagyhatalom is a harmadik világháborúra készül

borsonline.hu

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

mandiner.hu

„Ide hallgass, te Magyar Péter!” – Bayer Zsolt kemény üzenetet küldött Varga Judit exférjének

ripost.hu

Házasság első látásra: Hilda az ágyába csalta Lacit, a kamerák mindent vettek

hirtv.hu

Ma éjjel Izrael megtámadta Iránt

origo.hu

Pénzt lehet keresni a tilosban parkolók bejelentésével

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

ripost.hu

Kudlik Júlia üzent a köztévé MI-műsorvezetőjének: "Szerencse, hogy lelket nem adtak még neki!"

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-