RIPOSTER

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

MEGÖLTE BETEG ANYJÁT AZ ÖRKÉNYI NÕ

Megölte az édesanyját egy örkényi varrónő -  a vádirat szerint összeverte és csak akkor hívott orvost, amikor az anyja már nem élt. Egyébként rendszeresen veszekedtek. A nő azt mondta a rendőröknek, hogy többször is megverte már az édesanyját - úgy fogalmazott, akkor, amikor megérdemelte.

BRUTÁLIS: KISKORÚ ERÕSZAKOLT GYÁLON

Egy 6-os fiú erőszakolt meg egy kiskorú lányt Gyálon. Az erőszakoló 16 éves, a lány még nem töltötte be a tizenkettőt. A fiatal a Facebookon zaklatta őt. A kislány letiltotta, de mivel egy iskolába járnak, a fiú nem hagyta békén. Tanítás után rávette egy közös sétára az erdőben, majd kétszer is megerőszakolta.

KÍNOK KÖZÖTT HALTAK MEG A KAMIONBAN

Vádat emeltek azok ellen a külföldi embercsempészek ellen, akik miatt 71 ember, köztük 4 gyerek halt meg két éve egy kamionban. Osztrák és magyar rendőrök közösen nyomoztak az ügyben. Összesen 11 embert tartanak felelősnek a menekültek haláláért. Kiderült, hogy az embercsempészek 1 milliárd forintnak megfelelő eurót kerestek az elmúlt években, és több mint 1200 ember csempésztek Európába.

ÖSSZEOMLOTT A HÁZ A SOK ESÕTÕL

A szomszédok azt hitték, földrengés van, amikor kidőlt egy ház fala Jász-Nagykun-Szolnok Megyében. Akkora robajjal járt, és még az ágy is mozgott alattuk, ahogy a téglák a földre hullottak. A házat vályogtéglából építették, az elmúlt napok esőzése miatt gyengülhetett meg annyira az alap, és a fal, hogy az építmény már nem bírta tovább.

A kémény megmaradt, de a ház hátsó fala dőlt ki Csépán. A vályogtéglák egy kupacban, a tetőgerendák eltörve rajtuk. A szomszéd a nagy robajra ébredt, ahogy összeomlott a ház fele.

NEM HALLGATHATTÁK VOLNA KI RENDÕRÖK

Ügyésznek és nem rendőrnek kellett volna kihallgatni azt a férfit, akit Tégláson támadtak meg - mondta egy ügyvéd a Tényeknek. Ahogy arról korábban beszámoltunk: a fiatalember volt az áldozat, mégis őt vitték be a rendőrök. A több mint egyórás kihallgatásáról hangfelvételt is készített, állítólag mondták neki, hogy ezt nem lehet, mert jogi következményei lesznek. Az ügyvéd szerint viszont ezért sem büntethető a férfi.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?