Létrehozva: 2017.05.15.

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok idõd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.

Szerző Ripost

BUSZMEGÁLLÓBA CSAPÓDOTT

Meghalt egy 23 éves férfi, amikor utasokkal teli buszmegállóba csapódott egy autó Budapesten a Dózsa György úton a délutáni csúcsforgalomban. Rengetegen megsérültek, ketten életveszélyesen. A kocsi, amelyik szó szerint berepült a megállóba, először egy másik autóval ütközött, ezután sodródott a várakozó utasok közé. Annyira összeroncsolódott, hogy a benne ülőket a tűzoltók tudták csak kimenteni.

 

CSALÁDAPA HALT MEG A QUADON

Egy 46 éves tiszakécskei férfi halt meg vasárnap este, Tiszabögön, amikor eddig ismeretlen okból egy quaddal árokba hajtott majd felborult. A férfi a baleset után a járdára repült, a feje sérült meg olyan súlyosan, hogy a mentők már nem tudtak segíteni rajta. Úgy tudjuk, hogy nem volt rajta bukósisak, és a motorral sem lehetett volna közlekedni, ugyanis nem volt rajta rendszám.

 

SAJÁT FIÁT GÁZOLTA HALÁLRA

Saját, másfél éves kisfiát gázolta halálra tolatás közben egy borsodi apuka, akit ma jogerősen 1 év fogházra ítéltek. A férfi azt mondta, nem látta kisfiát a visszapillantó tükörben, de bűnösnek érzi magát a halálért. Az encsi járásbíróság a fogházbüntetést másfél évre felfüggesztette.

 

M6-OSON VÁGTÁZOTT A MÉNES

13 ló vágtázott szemben a forgalommal az M6-os autópályán. A sztráda 117-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon körülbelül 10 kilométeren keresztül vágtattak az állatok. Megfékezni nem lehetett őket, ezért a rendőrök előttük haladva fényjelzéssel biztosították az utat. 9 lovat végül a Tengelici csomópontnál fogtak be. Másik négy állat pedig a környéken kószált. Egy Paks közeli lovardából törtek ki, valószínűleg megijedtek valamitől, ezért szabadultak el.

 

FELADTA MAGÁT A CSEPELI GYILKOS

Délután feladta magát a csepeli gyilkossággal gyanúsított férfi. A 28 éves gyanúsított két nőt is megerőszakolt évekkel ezelőtt, ezért több évet ült börtönben. A férfi és a meggyilkolt 57 éves nő ismerősök voltak a Facebookon. A nő egyik gyereke viszont azt mondta, sosem látták a férfit, és az édesanyjuk sem beszélt róla soha. A gyilkosság után a férfival még beszélt az édesapja, akkor még nem tudta, hogy emberöléssel gyanúsítják a fiát.

 

TINI SZEXBOTRÁNY

Már a rendőrség is nyomoz a tini úszók szexbotránya miatt.  Egy 16 éves lány és egy 17 éves fiú szexelt az országos bajnokság alatt az egyik öltözői kabinban. A lány tudta nélkül fel is vették videóra az aktust. Úgy tudjuk, hogy a felvételt készítő fiút már ki is tették a válogatott keretből. A csapdába csalt lány több milliós kártérítésre számíthat, ha perre viszi a dolgot.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Haalandot keresik, Ancelotti szemöldöke legyőzte Guardiolát - mutatjuk a legjobb BL-negyeddöntős mémeket

origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

borsonline.hu

„Tökéletesen passzol” – Szoboszlai váratlan helyről kapott segítséget

vg.hu

A vártnál előbb érkezett a felezés a bitcoin piacán: ennek senki sem örülhet

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

mandiner.hu

Szalai Zoltán a NatCon-botrányról: Ez egy rendszerszintű jelenség (VIDEÓ)

origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek bőséget hoz a Bika hava

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

ripost.hu

Nem hiszed el, miből él most Klapka György lánya

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-