RIPOSTER

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

BUSZMEGÁLLÓBA CSAPÓDOTT

Meghalt egy 23 éves férfi, amikor utasokkal teli buszmegállóba csapódott egy autó Budapesten a Dózsa György úton a délutáni csúcsforgalomban. Rengetegen megsérültek, ketten életveszélyesen. A kocsi, amelyik szó szerint berepült a megállóba, először egy másik autóval ütközött, ezután sodródott a várakozó utasok közé. Annyira összeroncsolódott, hogy a benne ülőket a tűzoltók tudták csak kimenteni.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

 

CSALÁDAPA HALT MEG A QUADON

Egy 46 éves tiszakécskei férfi halt meg vasárnap este, Tiszabögön, amikor eddig ismeretlen okból egy quaddal árokba hajtott majd felborult. A férfi a baleset után a járdára repült, a feje sérült meg olyan súlyosan, hogy a mentők már nem tudtak segíteni rajta. Úgy tudjuk, hogy nem volt rajta bukósisak, és a motorral sem lehetett volna közlekedni, ugyanis nem volt rajta rendszám.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

 

SAJÁT FIÁT GÁZOLTA HALÁLRA

Saját, másfél éves kisfiát gázolta halálra tolatás közben egy borsodi apuka, akit ma jogerősen 1 év fogházra ítéltek. A férfi azt mondta, nem látta kisfiát a visszapillantó tükörben, de bűnösnek érzi magát a halálért. Az encsi járásbíróság a fogházbüntetést másfél évre felfüggesztette.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

 

M6-OSON VÁGTÁZOTT A MÉNES

13 ló vágtázott szemben a forgalommal az M6-os autópályán. A sztráda 117-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon körülbelül 10 kilométeren keresztül vágtattak az állatok. Megfékezni nem lehetett őket, ezért a rendőrök előttük haladva fényjelzéssel biztosították az utat. 9 lovat végül a Tengelici csomópontnál fogtak be. Másik négy állat pedig a környéken kószált. Egy Paks közeli lovardából törtek ki, valószínűleg megijedtek valamitől, ezért szabadultak el.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

 

FELADTA MAGÁT A CSEPELI GYILKOS

Délután feladta magát a csepeli gyilkossággal gyanúsított férfi. A 28 éves gyanúsított két nőt is megerőszakolt évekkel ezelőtt, ezért több évet ült börtönben. A férfi és a meggyilkolt 57 éves nő ismerősök voltak a Facebookon. A nő egyik gyereke viszont azt mondta, sosem látták a férfit, és az édesanyjuk sem beszélt róla soha. A gyilkosság után a férfival még beszélt az édesapja, akkor még nem tudta, hogy emberöléssel gyanúsítják a fiát.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

 

TINI SZEXBOTRÁNY

Már a rendőrség is nyomoz a tini úszók szexbotránya miatt.  Egy 16 éves lány és egy 17 éves fiú szexelt az országos bajnokság alatt az egyik öltözői kabinban. A lány tudta nélkül fel is vették videóra az aktust. Úgy tudjuk, hogy a felvételt készítő fiút már ki is tették a válogatott keretből. A csapdába csalt lány több milliós kártérítésre számíthat, ha perre viszi a dolgot.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?