RIPOSTER

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

ELÁRASZTOTT HÁZBÓL MENTETTÉK ÕKET

Rendőrök mentettek meg 2 idős nőt, miután beázott a kétszintes lakásuk a hatalmas viharban. A két asszony először seprűvel próbálta kiterelni a vizet, de ez nem sikerült, ekkor hívtak segítséget. Egyikük azt mondta, olyan volt a házuk, mintha odabent szakadt volna az eső. A rendőrök azonnal áramtalanították a házat, majd észrevették, hogy annyira megtelt a tető esővel, mintha az egy medence lenne. 

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

 

ÍTÉLETHIRDETÉS KÖZBEN ÁJULT EL

Üvöltözés, ájulás, pánik - hisztérikus körülmények között hirdettek ítéletet egy 21 évvel ezelőtti gyilkosság ügyében. A merénylettel az éjszakai élet ismert figuráját, Tanyi Györgyöt és testvéreit vádolták, Tanyi 11 év fegyházat, míg öccsei 8-8 évet kaptak. A férfi aki, tulajdonképpen feldobta őket, négy évvel megúszta. Tanyi György az ítélethirdetés után nyilatkozott a Tényeknek.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

 

ELÍTÉLTÉK, FELMENTETTÉK, ELÍTÉLTÉK

Ilyen még sosem volt a magyar kriminalisztika történetében: Miután apát és fiát  6 év után kiengedték a börtönből, majd rekordösszegű kártérítést ítéltek meg nekik, most újra bűnösnek találta a bíróság. Burkáék története 18 éve lázban tartja az országot. Ekkor vertek agyon egy férfit Újszentmargitán, Hajdú- Bihar Megyében. A két férfit a gyilkosság után először elítélték, börtönbe küldték, de aztán mégis felmentették. Később azonban, új bizonyítékok miatt újra perbe fogták őket. Most az apát 12, a fiát pedig 10 év fegyházra ítélték ugyanazért a gyilkosságért.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

 

ELNAPOLTÁK LAJCSI TÁRGYALÁSÁT

Elhalasztották Lagzi Lajcsi tárgyalását, ugyanis a másodrendű és negyedrendű vádlott nem jelent meg a bíróságon. A zenészt és  társait azzal vádolják, hogy több mint ötvenmillió forint értékben áramot, vizet és gázt loptak, sőt, két ellenőrt is megvesztegettek. Lajcsi azt mondja, olyan bizonyítékaik vannak, amik igazolják, hogy ezek a vádak hamisak.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

 

RÁKOT OKOZHAT A NAPTEJ

Akár bőrrákot is okozhatnak bizonyos naptejek, de a májat is károsíthatják. Az úgynevezett kémia fényvédők ugyanis olyan anyagokat tartalmaznak, amik az UV sugárzás hatására rákkeltőek lehetnek. Az utóbbi években divatosak lettek a házilag készített napvédők is, azonban ezek nem minden esetben nyújtanak védelmet a leégés ellen.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

 

KENDERESI SÉRÜLTEN IS ÉREMRE HAJT

Nyerni kell! És ez rengeteg energiát igényel! Alig több mint egy hónap van hátra a hazai, vizes világbajnokság rajtjáig. Kenderesi Tamás épp egy vállsérülésből gyógyul, Kapás Boglárkára pedig még egy római verseny is vár. A két úszó abban egyetért, hogy jó eredményt akarnak kihozni magukból. A Duna Aréna, és a hazai közönség plusz motivációt jelent, nem csak a felkészülésben, hanem a versenyeken is.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?