RIPOSTER

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a leg­fon­to­sabb hírek kedden

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

HALOTT FÉRJÉT ÖLELTE A BALESET UTÁN

Pitáért sietett egy közeli bevásárlóközpontba az a férfi, aki hétfőn lesodródott az útról Selypen, és olyan erővel csapódott egy villanyoszlopnak, hogy az kettétört. A férfi a helyszínen meghalt. A négygyermekes családapa négy napja nyitott éttermet Petőfibányán, évekig spórolt az új életre, ami pillanatok alatt semmivé lett. Erről az áldozat felesége beszélt sokkos állapotban a Tényeknek. Megrázó riport következik.

 

KEGYELMET KÉR A KÉSELÕ ÉDESANYA

Áder János köztársasági elnöktől remél kegyelmet az a kisgyermekes édesanya, akit azért ítéltek tíz év börtönre, mert meg akarta ölni az élettársát. Az asszonyt évekig bántalmazta a párja. Ennek ellenére elmondása szerint nem akart neki ártani soha. A tragédia napján egy dulakodás alkalmával csak védekezett. A nő már bevonult a kalocsai fegyházba, ott várja a köztársasági elnök döntését.

 

LEBÉNULT A KEZE EGY VÁSÁRLÓ MIATT

Szinte lebénult a keze egy budapesti pénztárosnak, miután az egyik vásárló véletlenül rádobott egy 15 kilós zsákot. A nő három év után is alig tudja megmozdítani a bal kézfejét. A hipermarket kezdetben nem akarta vállalni a felelősséget, pedig a sérült hölgy szerint munkahelyi balesetnek számít az ügy. A nő több millió forinttól esett volna el, ha nem kér segítséget mástól, másoktól!

 

IGLESIAS ELLOPHATTA JOLLY DALÁT

Ellophatta Jolly dalát Enrique Iglesias. A magyar zenész azt mondja, kollégái és rokonai hívták fel a figyelmét a feltűnő egyezésre, majd stúdióban is összehasonlították a számokat, amik szerinte is félelmetesen hasonlítanak.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Íme a trükk: így nem reped ki a bejgli!
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?