RIPOSTER

TV2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a leg­­­fon­­to­­sabb hírek

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a TV2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

MEDVEBOCSOKAT LOPNAK, ÁRULNAK

Egy medvebocsokat áruló bűnbandát leplezett le a Tények stábja. A felvételeink alapján indított nyomozást a román rendőrség, ugyanis azt gyanítják, hogy egy régóta működő, medvebocsokat lopó és azokat a feketepiacon értékesítő szervezet tagjaival sikerült kapcsolatba lépnünk. Egy állatért, korától függően 500-600 eurót kérnek.

 

SZATÍR GARÁZDÁLKODIK ÓBUDÁN

Egy székre áll és szinte meztelenül mutogatja és kényezteti magát egy férfi Óbudán. A 82 éves férfira rengeteg lakó panaszkodik. Sok kisgyerekes család és idős is lakik a környéken, akiket rendszeresen megbotránkoztat a perverz viselkedése. Volt, aki már fel is jelentette a férfit, ezért a rendőrség eljárást is indított ellene.

 

EGY GOMBNYOMÁSSAL ÉLETET MENT

Akár az újraélesztésben is segíthet az új mobilapplikáció, amely egyetlen gombnyomással méterre pontosan megmondja a hívó helyét a mentőszolgálatnak. Akár azt is jelzi a mentőknek, hogy a sérültnek van-e gyógyszerérzékenysége vagy más krónikus betegsége.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?