RIPOSTER

Tragédiára ébredtek Cegléden: nagyon furcsa, ami a baleset után történt

Egy fiatal nő vesztette életét hétfő hajnalban, de nem akkor, amikor a kocsijával villanyoszlopnak csapódott.
  • Szerző: Ripost

Előbb egy villanyoszlopnak rohant, majd a sínekre feküdt egy 32 éves nő Cegléden. A helyiek öngyilkosságról suttognak, a rokonok azonban egy emberként állítják: Ágnes biztos, hogy nem akart végezni magával.

Törmelékek és kicsorbult tábla jelzi annak a szörnyű és rejtélyes tragédiának a helyét, amelyben egy fiatal nő és családjának élete tört darabokra. A munkába igyekvő emberek hétfő hajnalban egy hatalmas csattanásra eszméltek a város központjában, a Pesti út és a Felszegi út kereszteződésénél. Kiderült, hogy a hang forrását egy szörnyű becsapódás okozta: egy nő nagy sebességgel nekivezette Volkswagenjét a villanyoszlopnak.

"Elég gyorsan érkezett, hirtelen azt sem tudtam, honnan jött az a nagy csattanás, azt hittem, valaki felrobbantott valamit" – mondta el a Borsnak egy járókelő. A baleset után azonban alig volt ideje felocsúdni a szemtanúknak, mert a nőnek, akit Ágnesnek hívnak, már csak hűlt helye volt. Ekkor még nem tudták, hogy a megsérült asszony kipattant az ülésről, és a legközelebbi vonatsínhez botladozott, ahol a sínpárra feküdt, és így várta a vonatot.

A Budapest felől érkező járat elgázolta a vágányon fekvő nőt, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A ceglédiek meg vannak róla győződve, hogy öngyilkosság történt.

"Bizonyára megpróbált véget vetni az életének, azért rohant például olyan sebességgel annak az oszlopnak. Látszik, hogy szinte célzottan vezette neki a kocsit. Az állomás másfél kilométerre van a baleset helyszínétől, nagyon hamar odaért. Sajnos ez is azt mutatja, hogy mindenképpen véghez akarta vinni, amit eltervezett. Nagyon sajnáljuk, ami azzal a szegény nővel történt" – mondták a környéken élők.

Az asszony családja azonban bizonyos benne, hogy Ágnes nem akarta megölni magát. "Õ abszolút nem ilyen volt, biztos, hogy nem öngyilkosságról van szó" – szögezte le egy hozzátartozó.

Ágnes ismerősei szerint boldog házasságban élt, korábban nem mutatkozott öngyilkossági hajlamra utaló jel nála. Rokonai a Facebookon azt írták, az asszony a balesettől vélhetően megzavarodott, nem volt tudatában annak, amit tesz, és azért támolyoghatott a sínekre. A rendőrség mindenesetre vizsgálja a különös balesetet, vélhetően szakértők bevonásával.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?