RIPOSTER

Tragédia Veszprémben: Gyerekei szeme láttára halt meg a vétlen óvónő!

Egy 41 éves nő az áldozata annak a szörnyû vasárnapi motorbalesetnek, ami a Veszprémhez tartozó Gyulafirátótnál történt. Fia és mögötte utazó lánya végignézték a tragédiát...
  • Szerző: Doris

Roncsok és motorosfelszerelések hevertek az úton mindenfelé vasárnap délután Gyulafirátótnál, Veszprém közelében. Az iszonyú baleset valósággal sokkolta a motoros konvoj tagjait, akiknek végig kellett nézniük, ahogy egyik társuk, egy 41 éves nő a helyszínen életét veszti.

A tragédia részleteiről a Bors számolt be részletesen. Úgy tudják, hogy az óvónőként dolgozó Mariannak szenvedélye volt a motorozás, a hétvégi túrára két gyermeke is elkísérte. Lánya mögötte ült a motoron, fia pedig egy másik járgánnyal követte őket, amikor egy türelmetlen autós kivágódott a szemközti sávból. Előzni akart, a veszélyes manőver pedig Mariann életébe került.

Fia hiába rohant hozzá, hogy segítsen, az ártatlan nő ekkor már az árokparton feküdt. Élettelenül...

A rendőrség szóvivője megerősítette, hogy a balesetben az audis volt a hibás. Az egyik motoros szemtanú később megtörten nyilatkozott a veol.hu-nak:

A Balatonhoz tartottunk a többiekkel, amikor egy Audi hirtelen kiugrott a szemközti sávból. Én is alig tudtam elrántani a kormányt, hogy ne ütközzünk

- mesélte a fiatalember.

A Bors információi szerint szerint az autót egy frissen jogosítványt szerzett 19 éves férfi vezette, aki sértetlenül szállt ki a roncsból a baleset után. Azt állítja: nem emlékszik semmire.

Mariannt motoros körökben és a munkahelyén is gyászolják.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?