RIPOSTER

Tragédia: Gyászol a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjának húga

Szörnyû hírt kapott a napokban merénylet feltételezett elkövetőjének testvére...

Tragikus haláleset történt: a %% megtudta, váratlanul elhunyt Beke László, Zalaszentgrót alpolgármestere, a Deák Ferenc iskola igazgatója. Az 1957-ben született tanár mesterpedagógus volt, az intézményt 2012 óta vezette. A kollégáit, ismerőseit is sokkolta a hír, ugyanis minden előzmény nélkül következett be a tragédia.

Az intézményvezető csak 59 éves volt.

A váratlanul elhunyt igazgató vezette gimnázium tanulója volt Dorottya is, aki a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjának húga. Többek között neki is szólt az intézményvezető 2016-os köszöntőbeszéde a szalagavatón.

Mi nem küldünk el benneteket magányba, sem a szüleitek, sem a pedagógus. Ott leszünk mellettetek továbbra is, de akarjatok! Akarjatok felelősségteljes felnőtté válni

– szólt az üzenet a februári ünnepségen.

Ahogy a %% beszámolt róla, a zalaszentgróti gimnáziumban érettségizett lány Budapestre költözött, jelenleg az egyik neves egyetem hallgatója.

Mint ismeretes, szeptember 24-én éjjel robbantottak a főváros VI. kerületében, a Teréz körúton egy földszinti üzlethelyiségnél, két rendőr megsérült, egyikük életveszélyesen. Az ORFK október 18-án közölte, hogy elhagyhatták a kórházat a sérültek, és rehabilitációs kezelésen vesznek részt. A feltételezett elkövetőt október 19-én fogták el, jelenleg előzetes letartóztatásban ül.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?