RIPOSTER

Tragédia a MOM Sportközpontnál: A lakásban tartja kislánya hamvait az anya

Két másik gyermekét, Dominikot és Krisztofert azonnal elvették tőle.
  • Szerző: Doris

Egykor gyerekek önfeledt nevetésétől volt hangos a ház, mára magára maradt az a budapesti édesanya, aki nyolcéves lányát vesztette el a MOM Sportközpontnál történt tragédiában.

Ahogy arról korábban a is beszámolt, a 8 éves Zselyke az édesanyja szerint talált egy gyufát, amelyet kíváncsiságból meggyújtott. A kunyhó pillanatok alatt lángba borult, a rémült kislány pedig sokkot kapott, így nem tudott menekülni. Vele lévő testvére, a 12 éves Dominik megmenekült a halál torkából, mert az utolsó pillanatban még ki tudott ugrani az ablakon, majd azonnal segítségért kiáltott, de már késő volt.

A testvére halálát végignéző fiú azóta intézetben él, édesanyja egy darabig nem is látogathatta.

„Zselyke hamvait itt őrzöm a lakásban, így olyan, mintha egy kicsit még mindig velem lenne. A mai napig pokolian hiányzik, de nem adhatom át magam teljesen a fájdalomnak, mert a másik két gyerekemért kell harcolnom. Nem lennék képes beletörődni, hogy soha többé nem élhetünk közös otthonban, szeretetben, mint korábban. Egy ideig Dominikot nem is látogathattam az intézetben, mostanra legalább ez megoldódott. Bele sem merek gondolni, hogy mit élhetett át a kisfiam, akit a húga halála után egyből elszakítottak az édesanyjától” – nyilatkozta a Blikknek Anita.

Bár lánya életét már semmi sem adhatja vissza, Anita szeretné, ha végre kiderülne a teljes igazság.

„Úgy tudom, a vizsgálat a mai napig tart. Bár a lányomat már semmi nem adja vissza, de számomra fontos lenne, hogy megtudjam a teljes igazságot. Én biztos, hogy nem vagyok felelős a történtekért, hiszen a gyámhivataltól papírom van arról, hogy rövidebb időre magukra hagyhatom őket” – sóhajtott az anya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?