RIPOSTER

Tönkreteszi a kispesti kislányokat a szomszédháború

Nem elég, hogy évek óta terrorban tartják Dankóékat a szomszédok, amikor panaszra mentek, a polgármestertől azt kapták: "szívlapátra szívlapát a válasz". Pedig a polgármesteri hivatal hibája miatt lakhat a telkük végében az összeférhetetlennek tartott nyolctagú család. Dankóék három gyereke pszichológus kezelésére szorul az áldatlan szomszédháború miatt.
  • Szerző: Ripost

A %%-hoz forduló Dankó család kálváriája három évvel ezelőtt kezdődött, amikor kőbányai otthonukból egy nagyobb, kispesti házba költöztek. Új otthonukat egy idős házaspártól vették, akik hallgattak elköltözésük okáról. Az ok pedig a telek végében lévő sufniban lakó nyolctagú család volt.

"Alighogy beköltöztünk, azonnal elkezdődtek a gondok. Figyelnek bennünket a kerítés fölött, ha ki merünk lépni az udvarra, beszólogatnak, szidalmaznak, téglával dobálnak. Nyáron a fél kertünket kiirtották,

a gyerekeimre csúzlival lőnek, fenyegetik őket

– sorolja sérelmeit Dankó József. Két 11 éves és 10 éves kislánya rendszeres pszichológiai kezelésre szorul.

"A pszichológusnál készült rajzok is bizonyítják, hogy a szomszédok miatt vannak kiborulva a kicsik, félnek, zaklatottak – mutatja a megdöbbentő rajzokat Dankó József.

Hogy mi történt velük az elmúlt időszakban,  voltaképpen hogyan is lakhatnak nyolcan abban a sufniban, és mi volt a kerületi polgármester tanácsa a családfőnek, az a hétfői %%-ból kiderül!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?